- 1,956
- 577
- 113
Bana da varmı reis ?Çekim ödendi gonderimler yapılıyor
Bana da varmı reis ?Çekim ödendi gonderimler yapılıyor
Yok kanka sadece belirlenen kişilereBana da varmı reis ?
Ayıp sana kral bende o kadar takip ettim eywallahYok kanka sadece belirlenen kişilere
Ne ayıbı kanka hayırdır ihtiyacımız olduğu halde burda 2 kişi 500 attık bir kisi 300 attık gizli gizli yemek lazım aslında haklısınAyıp sana kral bende o kadar takip ettim eywallah
Dediğim gibi eywallahNe ayıbı kanka hayırdır ihtiyacımız olduğu halde burda 2 kişi 500 attık bir kisi 300 attık gizli gizli yemek lazım aslında haklısın
Kesene bereket reis@BJKrussz gönderdim
Sitem edip sonradan eyvallah deyince olmuyor kim takip ettiyse düzgünce hakkını veririm ben @peatsx zaten hakkıydı @sinansrml63 adam da haketti 1 kişi de ben seçtim ne var yani bunda anam ağlıyor 7 aydır 40 50k ödemeleri yaparken kimsenin bundan haberi yok tabiDediğim gibi eywallah
Dostum çalışıyorum bu halde bile takibimi yaptım sıkıntı yok canın sağolsunSitem edip sonradan eyvallah deyince olmuyor kim takip ettiyse düzgünce hakkını veririm ben @peatsx zaten hakkıydı @sinansrml63 adam da haketti 1 kişi de ben seçtim ne var yani bunda anam ağlıyor 7 aydır 40 50k ödemeleri yaparken kimsenin bundan haberi yok tabi