Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Redkit1990 💎 Elmas Kuponum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,071
13,759
113
Miktarın gram önemi yok.
Teklif etmen bile nasıl bir insan olduğunu belli etti.
Böyle kral adam bulmak zor forumda.o yüzden değerini bilmek lazım.ilk vurgunda yesilliycem seni😀
Eksik olma dostum iyiki varsın senin gibi değerli insanları gördükçe duygulanıyorum adını vermicem bende kalsın burdan biri maaşını kumarda yedi 3 ay sigara yemek parası attım 5 aydır işsizim sonra beni engelledi sonra yalvar yakar dm yazdı açtım gram hayrını görmedim son kez yol verdim ne hali varsa görsün ben bencil adam sevmiyorum

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Eksik olma dostum iyiki varsın senin gibi değerli insanları gördükçe duygulanıyorum adını vermicem bende kalsın burdan biri maaşını kumarda yedi 3 ay sigara yemek parası attım 5 aydır işsizim sonra beni engelledi sonra yalvar yakar dm yazdı açtım gram hayrını görmedim son kez yol verdim ne hali varsa görsün ben bencil adam sevmiyorum
Lütfen ismini ver

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,216
5,846
113
İsmi bende kalsın dostum salla gitsin şu an zaten yoksaydim görmüyorum ne mesajını ne begenisini
ya sataşmiyim diyorm ama maas kaybetmis ayalrca bakmişim felan ne diyosn la :) en son ben sana cebimdeki son parayi attim sen paralandigin anda engel atmadinmi nankorluk yapip birde arkamdan mi atip tutuyorsun tanimadigim adamlara bayram ne cesit nankorsun la sen

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
1,669
113
ya sataşmiyim diyorm ama maas kaybetmis ayalrca bakmişim felan ne diyosn la :) en son ben sana cebimdeki son parayi attim sen paralandigin anda engel atmadinmi nankorluk yapip birde arkamdan mi atip tutuyorsun tanimadigim adamlara bayram ne cesit nankorsun la sen
Ulan nasıl tahmin etmişim😂😂😂
Seni ovunce bı dellendi adam 😂😂

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,149
2,884
113
vay canına adam yağlı kapı bulunca bırakmak istememiş doğal olarak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...