- 18,515
- 16,838
- 113
Evet hadi roll aç bi şey yap20 bet den Gates of Olympus 1000 maxwin e bakar almam dd
Evet hadi roll aç bi şey yap20 bet den Gates of Olympus 1000 maxwin e bakar almam dd
Eksik olma dostum iyiki varsın senin gibi değerli insanları gördükçe duygulanıyorum adını vermicem bende kalsın burdan biri maaşını kumarda yedi 3 ay sigara yemek parası attım 5 aydır işsizim sonra beni engelledi sonra yalvar yakar dm yazdı açtım gram hayrını görmedim son kez yol verdim ne hali varsa görsün ben bencil adam sevmiyorumMiktarın gram önemi yok.
Teklif etmen bile nasıl bir insan olduğunu belli etti.
Böyle kral adam bulmak zor forumda.o yüzden değerini bilmek lazım.ilk vurgunda yesilliycem seni😀
Lütfen ismini verEksik olma dostum iyiki varsın senin gibi değerli insanları gördükçe duygulanıyorum adını vermicem bende kalsın burdan biri maaşını kumarda yedi 3 ay sigara yemek parası attım 5 aydır işsizim sonra beni engelledi sonra yalvar yakar dm yazdı açtım gram hayrını görmedim son kez yol verdim ne hali varsa görsün ben bencil adam sevmiyorum
benim benden dinlendin mi hikayeyi??Lütfen ismini ver
İsmi bende kalsın dostum salla gitsin şu an zaten yoksaydim görmüyorum ne mesajını ne begenisiniLütfen ismini ver
Kendi ismini söylemişİsmi bende kalsın dostum salla gitsin şu an zaten yoksaydim görmüyorum ne mesajını ne begenisini
Yok reis çok da gerek yok gibi dinlemeye boşver olur böyle şeyler amaaaaan bana nebenim benden dinlendin mi hikayeyi??
ya sataşmiyim diyorm ama maas kaybetmis ayalrca bakmişim felan ne diyosn laİsmi bende kalsın dostum salla gitsin şu an zaten yoksaydim görmüyorum ne mesajını ne begenisini
Ulan nasıl tahmin etmişim😂😂😂ya sataşmiyim diyorm ama maas kaybetmis ayalrca bakmişim felan ne diyosn laen son ben sana cebimdeki son parayi attim sen paralandigin anda engel atmadinmi nankorluk yapip birde arkamdan mi atip tutuyorsun tanimadigim adamlara bayram ne cesit nankorsun la sen
Senden bahsetmiyorum ben seni tanımam etmemkahpe?
vay canına adam yağlı kapı bulunca bırakmak istememiş doğal olarakEksik olma dostum iyiki varsın senin gibi değerli insanları gördükçe duygulanıyorum adını vermicem bende kalsın burdan biri maaşını kumarda yedi 3 ay sigara yemek parası attım 5 aydır işsizim sonra beni engelledi sonra yalvar yakar dm yazdı açtım gram hayrını görmedim son kez yol verdim ne hali varsa görsün ben bencil adam sevmiyorum
@aSiRuH06 daha iyi tanır o şizofrenivay canına adam yağlı kapı bulunca bırakmak istememiş doğal olarak![]()