- 2,427
- 669
- 113
Benim bildiğim birinin doğum gününde bu ortamlarda dm sine hediye göndermek için kutlamak için gidilir 😁
Nice mutlu senelere kralımMerhabalar beyler aldıklarımı sizinle paylasicam
Yatırıma göre değişiyor hepsi min 1k eklediEverylerin eklediklerini paylaşır mısın benimle dost. Miktarları yani
Gold TrainKonu disi biri yardimci olsun Betsmove takvim icin 250 atacam ana para hangi slotta fazla zarar yapmaz betsmove oto cekimim kapali takvim icin yatirmam lazim
30 spicy egt digitalKonu disi biri yardimci olsun Betsmove takvim icin 250 atacam ana para hangi slotta fazla zarar yapmaz betsmove oto cekimim kapali takvim icin yatirmam lazim
Deniyeyim saat 1 deGold Train
Saol dost bunuda yarin deniyecem sirayla deniyelim zararsiz kapatmam laizm bugun baya kayip ettik30 spicy egt digital
Kac tlden cevirlim kralGold Train
bu oyun çok değişik 20 turda 2 kere ful fule yakin attığı oluyor ama ödeme x düşük olduğundan aman aman paralar ödeme yapmıyor ben genelde cevrim bunda yapiyorum genelde kar yaptırıyorSaol dost bunuda yarin deniyecem sirayla deniyelim zararsiz kapatmam laizm bugun baya kayip ettik
Gold train vbette demo yaptim bos kral snein oyunindeniyim betsmove zararsiz kapatmam lazimbu oyun çok değişik 20 turda 2 kere ful fule yakin attığı oluyor ama ödeme x düşük olduğundan aman aman paralar ödeme yapmıyor ben genelde cevrim bunda yapiyorum genelde kar yaptırıyor
Oyunu tam yazarmisin dost cok oyunu var30 spicy egt digital
dene pişman olmazsim pragmatic cevrim için berbat sağlayıcı 30 spicy eğt dijitalGold train vbette demo yaptim bos kral snein oyunindeniyim betsmove zararsiz kapatmam lazim
Saol dost30 spicy fruits
sende sağol umarım kazançlı çıkarsınSaol dost
Saol dost
Kral 250 yatiracam kac betten ceviryeim30 spicy fruits
4 den çevirKral 250 yatiracam kac betten ceviryeim
250 den başka paran yokmu dostKral 250 yatiracam kac betten ceviryeim