Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Redkit1990 | Doğum Günüm

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
1,310
113
Ya Allah aşkına 2k nakit eklendi çektik 3k sitelere geri verdim burnumdan soluyorum 3 5 kişi hemen dm den para istiyor yapmayın gözünüzü seveyim ya 8 aydır işsizim daha yeni işe girdim 30k maaş ile zaten giderlerim 35k net ek iş arıyorum birde size dert anlatmak zorunda bırakmayın beni
Bu konuyu ayrı açarsan akbabalar üşüşür hata sende. O zaman ya konu açma ya da dm ni kapat

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Ya Allah aşkına 2k nakit eklendi çektik 3k sitelere geri verdim burnumdan soluyorum 3 5 kişi hemen dm den para istiyor yapmayın gözünüzü seveyim ya 8 aydır işsizim daha yeni işe girdim 30k maaş ile zaten giderlerim 35k net ek iş arıyorum birde size dert anlatmak zorunda bırakmayın beni
Dost doğum günü bonusları 2 senedir zehir oldu yemin ederim. Düzgün çekimler alamadım sende aynısını yaşamışsın geçmiş olsun. Hayat çok pahalandı yetmiyor bitmiyor. İşin özü doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu senelere.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Dost küçük bir ekleme: dm'yi kapatmanı tavsiye ederim. Ben kapattım çok rahatım.

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,225
3,551
113
bazı aç köpekler var diyorsun annem öldü cenazedeyim allah rahmet eylesin reis 30 dakikadır sigara içmedim bi sigara parası atar mısın diyor yüzsüzler

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Nice senelere dost DM kapat zaten para isteyenden başka kimse yazmıyor.