- 2,167
- 1,598
- 113
Sanırsın adam 300k almış ne varsa şu dm ye gelmeleri ayar ediyor adamı
Adam diye okunur @aminisego diye yazılırSanırsın adam 300k almış ne varsa şu dm ye gelmeleri ayar ediyor adamı
Redkit karakterine hayat veren sevgili Lucky luke dirDüldül ya da Rintintin ikiside sevgili dostumuz.Luckyi çıkaramadım dost
Aldıklarımı yazıyorum daha ne yapayımEn son yazsana nereden ne aldın böyle uğraşmaya değer mi
Bugün sende para çoktur redkit gün sonuna kadar arkadaş olabiliriz mutlu sağlıklı yıllar dilerimVbet 50 spin 150fb yatırıma gore degisir
Parayla dostluk olmazBugün sende para çoktur redkit gün sonuna kadar arkadaş olabiliriz mutlu sağlıklı yıllar dilerim
Dm den yazıyorlar demene istinaden yazdım zaten reis dostluk parayla da başka şekilde de olmaz o işler çok geride kaldıParayla dostluk olmaz
En iyisi tek yemekDm den yazıyorlar demene istinaden yazdım zaten reis dostluk parayla da başka şekilde de olmaz o işler çok geride kaldı
Sağol canım yerim senimutlu yıllar
Mutlu yıllar red hayirli yaşların olsunSağol canım yerim seni
Sağol canımMutlu yıllar red hayirli yaşların olsun
sen böyle ekstra konu açıp her çektgini yazarsan bin kişi de dm atar zaten dogum günü konusu varken ekstra kendine özel açıyosun her çektigini yazıyosun forumu bilmiyormuş gibi sonra millet benden para istiyor diyorsun burda 2k çektigini söylesen 10 kişi hemen dm atıyor zaten sigara parası at fatura parası at diyerekYa Allah aşkına 2k nakit eklendi çektik 3k sitelere geri verdim burnumdan soluyorum 3 5 kişi hemen dm den para istiyor yapmayın gözünüzü seveyim ya 8 aydır işsizim daha yeni işe girdim 30k maaş ile zaten giderlerim 35k net ek iş arıyorum birde size dert anlatmak zorunda bırakmayın beni