Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet RedBull Hk.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,336
6,610
113
Ölum hak bundan kurtuluş yokta,,umarım bu pislikten kurtulup oluruz..
Konuya gelince Gardasim,makat noktasina pamuk konulur içeri sokulmaz iyice... sebebi de ölünün abdesti bozulmadan defnedebilmektir.insan öldükten sonra kasları gevşeyecek büyük ve küçük abdestini bırakabilmekte,bu dışarı çıkıp hem cenazenin bedeni pislemesin hemde apdest bozulmasın içindir..slikon ne alaka anlamadım...gerçi ben öldükten sonra hissetmem nasıl olsa,,insan yaşarken bişey sokmasinlar la..dsd
Şimdi o pamuk yerine silikon basıyorlar kanka 😂

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
Hatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
Benimde 10 senedir sürekli kalbim ağrıyor dost ama kackere gittim doktora psikojiktir veya refludendir demisti

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
500
113
Hatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
Günde 4 adet içmişliğim var 2 gün önce ürolojiye doktor sordu ne şikayetin var diye , tüfek arıza yaptı kalkmıyor dedim

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Ölum hak bundan kurtuluş yokta,,umarım bu pislikten kurtulup oluruz..
Konuya gelince Gardasim,makat noktasina pamuk konulur içeri sokulmaz iyice... sebebi de ölünün abdesti bozulmadan defnedebilmektir.insan öldükten sonra kasları gevşeyecek büyük ve küçük abdestini bırakabilmekte,bu dışarı çıkıp hem cenazenin bedeni pislemesin hemde apdest bozulmasın içindir..slikon ne alaka anlamadım...gerçi ben öldükten sonra hissetmem nasıl olsa,,insan yaşarken bişey sokmasinlar la..dsd
Makat noktasına pamuk değil artık silikon sıkılıyor doğru diyor arkadas

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,026
340
83
viski ile çok tehlikeli olur viskiyi sade soda ile içmeniz yada sadece buz koyup içmeniz daha mantıklı

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Hayatta sevmem tadını, viskiyi ya kola ile ya sweeps ile ya da soda ile içerim

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Alkoliğin tekiyim, alkol almadan dahi sade soda ve enerji içeceğini yıllardır aşırı içerim hiç sıkıntı olmadı herkeste olacak diye bişey yok tabi ama faydası olmadığı kesin.