- 1,542
- 1,000
- 113
redbull içip polisten kaçtığımız o geceyi hatırlıyor musun natasha
Şimdi o pamuk yerine silikon basıyorlar kanka 😂Ölum hak bundan kurtuluş yokta,,umarım bu pislikten kurtulup oluruz..
Konuya gelince Gardasim,makat noktasina pamuk konulur içeri sokulmaz iyice... sebebi de ölünün abdesti bozulmadan defnedebilmektir.insan öldükten sonra kasları gevşeyecek büyük ve küçük abdestini bırakabilmekte,bu dışarı çıkıp hem cenazenin bedeni pislemesin hemde apdest bozulmasın içindir..slikon ne alaka anlamadım...gerçi ben öldükten sonra hissetmem nasıl olsa,,insan yaşarken bişey sokmasinlar la..dsd
Benimde 10 senedir sürekli kalbim ağrıyor dost ama kackere gittim doktora psikojiktir veya refludendir demistiHatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
Günde 4 adet içmişliğim var 2 gün önce ürolojiye doktor sordu ne şikayetin var diye , tüfek arıza yaptı kalkmıyor dedimHatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
Makat noktasına pamuk değil artık silikon sıkılıyor doğru diyor arkadasÖlum hak bundan kurtuluş yokta,,umarım bu pislikten kurtulup oluruz..
Konuya gelince Gardasim,makat noktasina pamuk konulur içeri sokulmaz iyice... sebebi de ölünün abdesti bozulmadan defnedebilmektir.insan öldükten sonra kasları gevşeyecek büyük ve küçük abdestini bırakabilmekte,bu dışarı çıkıp hem cenazenin bedeni pislemesin hemde apdest bozulmasın içindir..slikon ne alaka anlamadım...gerçi ben öldükten sonra hissetmem nasıl olsa,,insan yaşarken bişey sokmasinlar la..dsd
Hayatta sevmem tadını, viskiyi ya kola ile ya sweeps ile ya da soda ile içerimHatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
Sıcak silikon mu,,vay beee...doğrudur gardasim,,biz hala pamuk tikiyozMakat noktasına pamuk değil artık silikon sıkılıyor doğru diyor arkadas
Losers konusundan bahsediyorum daimon agam 🙃