Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet RedBull Hk.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Hatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
2 taneden bişey olmazsa 4 5 tane içmek zararlı kalbi tetikleyebilir

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
Adama bişey dememişim shellaca etiket atıyo shellac yasaklıyo konudan bizi bişey anlamadım 😁 şaka gibi

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,359
6,632
113
Sabah 6da kalkıyorum viskime buz koyuyorum 7 ajansını izliyorum sonra camiye gidiyorum cuma namazını kılıyorum eve gelip günün meyvesini yiyorum elma armut ne varsa sonra şirkete gidip dua ediyorum

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Sabah 6da kalkıyorum viskime buz koyuyorum 7 ajansını izliyorum sonra camiye gidiyorum cuma namazını kılıyorum eve gelip günün meyvesini yiyorum elma armut ne varsa sonra şirkete gidip dua ediyorum
İmam o deliğe pamuğu tıkayacak ama:)

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
2 tane redbul kalbe dokunmaz ama gün içi yaptığın stres sıkıntı kalbe dokunur sinir stres sıkıntı alkolden redbuldan daha zararlı kalp ağrısından kurtulmak isteyen kumara ara versin

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Hatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
Ne kahkaha attın viski içen adam aroma tadını almak ister bilmediğin belli

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,146
3,797
113
kanka turkiyedeki redbullar reedbul degil aslinda icindeki kafain enerji oranlari cok dusuk avrupadakilere gore lakin sunu soyliyim bende hollanda hergun bazen yeri geliyor 3 4 tane iciyorum ama cok zararli kalbe keske birakabilsek

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Kanka Allah gecinden versin rahmetli olunca görürsün dayson silikon basıyorlar 😂😂
Ölum hak bundan kurtuluş yokta,,umarım bu pislikten kurtulup oluruz..
Konuya gelince Gardasim,makat noktasina pamuk konulur içeri sokulmaz iyice... sebebi de ölünün abdesti bozulmadan defnedebilmektir.insan öldükten sonra kasları gevşeyecek büyük ve küçük abdestini bırakabilmekte,bu dışarı çıkıp hem cenazenin bedeni pislemesin hemde apdest bozulmasın içindir..slikon ne alaka anlamadım...gerçi ben öldükten sonra hissetmem nasıl olsa,,insan yaşarken bişey sokmasinlar la..dsd

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,039
1,184
113
Viski sade sodayla içilir 🚀

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,323
113
Bence adam 2 haliyle foruma geliyor 1. Halı ayık hal 2. Halse sarhoş hal ama nasıl sarhoş oluyor ne içiyor neyin kafası bilemedim
Valla bilmiyorum. Hiç bir forumda bu denli kişiler yok artık bu makinelerin konularını gördükçe ciddiye alınacak birşey değil deyip ötelemek lazım