- 16,794
- 11,969
- 113
Sen bide bennm dm görsen 😂😂😂La on kişi degilmiydi liste dm 28 oldu![]()
Sen bide bennm dm görsen 😂😂😂La on kişi degilmiydi liste dm 28 oldu![]()
Rekor 100 olurmu acepLa on kişi degilmiydi liste dm 28 oldu![]()
Bı bakmışsın asayı yere vuruyorsun yerden yılandan bir kadın oluşuyor,,ağzını sana doğru açmış dişlerini gosteriyor,,,tam bu esnada senin kuş kanatlanıp olay yerini terkediyor...yılan yalandan acı acı kivranmaya başlıyor ddddTepemde dedenin asası önümde 1000 x) gözümde dolaş işaretleri havada yıldızlar
![]()
Dm kapatın yoksa dm elden giderSen bide bennm dm görsen 😂😂😂
Listeyi bı sağlam kontrol edelim AMK zararlı çıkacağız bu işten sankiOha 😅 😅
11La on kişi degilmiydi liste dm 28 oldu![]()
İban attım dostLa on kişi degilmiydi liste dm 28 oldu![]()
Aman knka 😅Listeyi bı sağlam kontrol edelim AMK zararlı çıkacağız bu işten sanki![]()
Sen bana at ben bi rol açıp gidecem kanka diğerlerini bosver puahahListeyi bı sağlam kontrol edelim AMK zararlı çıkacağız bu işten sanki![]()
Doğru tahmine ödül mü versek .. hayır takip eden onkadar kişide yok yan odadan kaynak var sankiRekor 100 olurmu acep
hayat1kumar masoud ahmetc10 ferdinyo muhammets10 haydarigeceler zeisy sinansrml63 marley beşiktaş erhan bunlar listeListeyi bı sağlam kontrol edelim AMK zararlı çıkacağız bu işten sanki![]()
Reis attık ibanDoğru tahmine ödül mü versek .. hayır takip eden onkadar kişide yok yan odadan kaynak var sanki
İban atamıyorum ben yasak diyorDoğru tahmine ödül mü versek .. hayır takip eden onkadar kişide yok yan odadan kaynak var sanki
Hallederiz kanka yılların kurduyuz cakallara yem olmayızhayat1kumar masoud ahmetc10 ferdinyo muhammets10 haydarigeceler zeisy sinansrml63 marley beşiktaş erhan bunlar liste
Nasıl olsa Ağa sağlam bonker bjkli demişlerLa on kişi degilmiydi liste dm 28 oldu![]()
Haydaaİban atamıyorum ben yasak diyor
yeni sohbette atıcaksın ordaki iban ad soyad banka yaz belirli yerlere mesaja yazmaİban atamıyorum ben yasak diyor
Yasak zaten dostİban atamıyorum ben yasak diyor
Aradan bende mi iban atsam 10 a tamamlamak için abi skskskksk 🤣🤣🤣🤣Hallederiz kanka yılların kurduyuz cakallara yem olmayız![]()
Bu gözler 147 dm mesajı sayısını gördü dostNasıl olsa Ağa sağlam bonker bjkli demişler)
Tüm kadro yedeklerle birlikte gelmismi ddsd