- 11,505
- 10,018
- 113
dağıtım bitsin dağıtım muhabbetiyle ben başlıcam role maç bakıyorum
Paran yokmu keske bende olsa snaa atsam rol açarız gelirse atarim snaa kankaAradan bende mi iban atsam 10 a tamamlamak için abi skskskksk 🤣🤣🤣🤣
bakislarina nazar degtirtmeBu gözler 147 dm mesajı sayısını gördü dost
Ben herrrrr türlü çözerim kankam rahat ollllParan yokmu keske bende olsa snaa atsam rol açarız gelirse atarim snaa kanka
Tamam dost ibani biliyorsundağıtım bitsin dağıtım muhabbetiyle ben başlıcam role maç bakıyorum
Kankam bol şansdağıtım bitsin dağıtım muhabbetiyle ben başlıcam role maç bakıyorum
Tmm kanks no problemBEYLER 2 CEKİM ARASİ 6 SAAT SKNTİSİ YASİYORUM 6 DAN SNRA YAPACAGİM CEKİM HERKESİN ODULUNU ATİCAM ATTİGMDA BESİKTASA YAZACAM
Tamam hallettim kardeşim var olunYasak zaten dost
Kanka kimseyi mağdur etme attığım gbi at baş tacisinTamam dost ibani biliyorsunben ise gideceğim
![]()
Dost ben osaatte işte olacagim yine ara ara girerim gelince dağıtırım ama o saate boş olan biri varsa isterseniz görevi devredelimBEYLER 2 CEKİM ARASİ 6 SAAT SKNTİSİ YASİYORUM 6 DAN SNRA YAPACAGİM CEKİM HERKESİN ODULUNU ATİCAM ATTİGMDA BESİKTASA YAZACAM
Eyvallah haydarim sende sagolOğuzhan sana da ayrı teşekkür ederim sağ olasın daim olsun kazançların
Oğuzhan çekim yaptığın yere tkrmi yatırım yaptın....başka yere yapıp kayıp almak yada yatırım bonusu almak daha iyi degilmiBEYLER 2 CEKİM ARASİ 6 SAAT SKNTİSİ YASİYORUM 6 DAN SNRA YAPACAGİM CEKİM HERKESİN ODULUNU ATİCAM ATTİGMDA BESİKTASA YAZACAM
Herkesin ibani bende dostlar Oğuzhan atar atmaz dagitiriz inşallahKanka kimseyi mağdur etme attığım gbi at baş tacisin
Eyv. kanksHerkesin ibani bende dostlar Oğuzhan atar atmaz dagitiriz inşallah
Dağıtayım kral ben istersen@ahmetc10 Ahmet bak sen dağıt.diyom sovdurme bro 😂😂adam işte olacam diyor bak