- 10,398
- 3,926
- 113
Ulan yalanı bırak şimdi sağda ki ekranda xvideos solda ki ekranda holi telefonlada foruma giriyon dimievet tekinde whatsapp açık diğerinde maçlarla forum açık
Ulan yalanı bırak şimdi sağda ki ekranda xvideos solda ki ekranda holi telefonlada foruma giriyon dimievet tekinde whatsapp açık diğerinde maçlarla forum açık
DevammmSon adim
haydi getirelim bol şanssssssssss çallll bi penaltıııııSon adim
sen çok abazansın git bi tavernayaUlan yalanı bırak şimdi sağda ki ekranda xvideos solda ki ekranda holi telefonlada foruma giriyon dimi
Ola MexicoSon adim
Atmış bile..bolsansSon adim
BşansSon adim
Ne çalıyor bayhan konserinden geldim az öncehaydi beyler sinerjiiii 30 a kadar gelmezse şarkıyı kapatır ciddileşirim.
Ali benm.hala baskasndan kazangidim 150 TL roll parasını atacak atacağı gündem beri kayboldu 😂😂 benm para uğurlu geldi belki zengin oldu 😂😂Harbiden ha ali kefal yok öldü mü araba falan çarptı da
Sagopa Kajmer - Istakoz 2012Ne çalıyor bayhan konserinden geldim az önce
Banada gecikmeli bi 500 attıydıAli benm.hala baskasndan kazangidim 150 TL roll parasını atacak atacağı gündem beri kayboldu 😂😂 benm para uğurlu geldi belki zengin oldu 😂😂
Bana attı sana atmamisti dimi ..hatırladım...katlayim derken kaybetti benceAli benm.hala baskasndan kazangidim 150 TL roll parasını atacak atacağı gündem beri kayboldu 😂😂 benm para uğurlu geldi belki zengin oldu 😂😂