- 6,569
- 2,041
- 113
Atar bu takımlar broSagopa Kajmer - Istakoz 2012
Atar bu takımlar broSagopa Kajmer - Istakoz 2012
aynen güzel maç seçmiş ozimmgüzel maç seçmiş
Severim o şarkı yıSagopa Kajmer - Istakoz 2012
Chelsea maçı şike değil mi sence PSG nasıl atmadı gol yaşanlı pachuca sen ki dünya kulüpler kupasına katılmış takımsın
Valla başka maça oynuyodum limite takıldım iynadgm maç da gol oldu MK 😂😂😂aynen güzel maç seçmiş ozimm![]()
chelsea farklıdır her takıma benzemez şike yoktu büyük ihtimalle oyun tarzlarını çözüp karşı bir tarz ürettiler sadece o maç için açıklarını buldularChelsea maçı şike değil mi sence PSG nasıl atmadı gol ya
Şeyi dinle ortada dişi olmayan adam 2,5 5 7,5 10 diye bi şarkıaynen güzel maç seçmiş ozimm![]()
la bırak şu limitli siteleri çapulcu sitelerde oynuyonuzValla başka maça oynuyodum limite takıldım iynadgm maç da gol oldu MK 😂😂😂
Dünyayı diktiler dünyanın gözü önünde üstelik....turnuva boyunca bir gol yiyen takım..40 dakikada 3 gol yediChelsea maçı şike değil mi sence PSG nasıl atmadı gol ya
belli sen seçtin ahahhaaynen güzel maç seçmiş ozimm![]()
PSG Madrid kaç kaç bitmişti kankachelsea farklıdır her takıma benzemez şike yoktu büyük ihtimalle oyun tarzlarını çözüp karşı bir tarz ürettiler sadece o maç için açıklarını buldular
4-0PSG Madrid kaç kaç bitmişti kanka
Dostluk maçını yazdm bak 1 0la bırak şu limitli siteleri çapulcu sitelerde oynuyonuz
Cidden bu kupa şike ile doluydu benceDünyayı diktiler dünyanın gözü önünde üstelik....turnuva boyunca bir gol yiyen takım..40 dakikada 3 gol yedi
İşte yatarsa balgamı kime atacağımız bellibelli sen seçtin ahahha