- 11,483
- 10,005
- 113
muhabbet dönüyor ondan kalabalıkHoşbulduk kanka kalabalık burası ben sevmiyorum sakin yer adamıyım ben
muhabbet dönüyor ondan kalabalıkHoşbulduk kanka kalabalık burası ben sevmiyorum sakin yer adamıyım ben
Evet dağıtım için son sonra devamSon adım dimi
bekçi puhahabu da yürüyen mit gibi hoşgeldin kral![]()
Ahmet ile Sinan sadece sayar muhabbet etmezlerkimuhabbet dönüyor ondan kalabalık
La benim ne oldu şimdi anlamadımSwear ben dediydim kank
şurda 5 tane kız olsak yine kalabalık kanka sevmıyorum ben mı dıyecektın asker dostHoşbulduk kanka kalabalık burası ben sevmiyorum sakin yer adamıyım ben
Kardeşim sende bayadir gözükmüyordun maaşı erken yemişsinbekçi puhaha
beyler kimlikler
Hsbshdjffb biliyorum para kaşındırıyor ya harcıcan ya atacan nasıl bu hale düştük anlamam 13 yıl önce ne güzel insandım hiç para pul derdim yoğ idiEvet dağıtım için son sonra devam
Bekçilerden nefret ediyorum 😂bekçi puhaha
beyler kimlikler
hakanı unuttunAhmet ile Sinan sadece sayar muhabbet etmezlerki
bu harbi forum ajanı kimin ne yaptığını biliyorKardeşim sende bayadir gözükmüyordun maaşı erken yemişsin
Anlasilmazdi ki Ahmet'in mesajların kizlarin varlığı unutulurduşurda 5 tane kız olsak yine kalabalık kanka sevmıyorum ben mı dıyecektın asker dost
Çok şükür yine para derdim yok aslan kardesimHsbshdjffb biliyorum para kaşındırıyor ya harcıcan ya atacan nasıl bu hale düştük anlamam 13 yıl önce ne güzel insandım hiç para pul derdim yoğ idi
İşi gücü yok millete salça oluyor işte aw rolleri sabote ediyor 😂bu harbi forum ajanı kimin ne yaptığını biliyor![]()
Hakan kesin Chelsea ye bastı o yüzden yokhakanı unuttun
arkandan ağlar