Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pusulabet - JojoBet Atışması

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Şahsen pusulanın kendini jojo ile bir tutmasını baya komik buldum 😂

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,198
331
83
Telegram preimum üyeleri ve o üyelerden çok yüksek yatırımları olanlar için. Bizlik değil, yani çoğunluğu ilgilendiren bi durum yok..

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
523
113
Atışmanin ucunda yine kaybeden biz oluruz iki güne 😀

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Pusulanin jojodan eksiği ne
Bonuslarina çevrim koyması, özel günlerde dilenci gibi davranması falan. En basitinden doğum günü mesela. Pusulaya jojonuj yaklaşık 3 katı yatırım vardı, 100 spin verdi. Jojo 7.5k nakit direk çekilebilir ekledi

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
523
113
Bonuslarina çevrim koyması, özel günlerde dilenci gibi davranması falan. En basitinden doğum günü mesela. Pusulaya jojonuj yaklaşık 3 katı yatırım vardı, 100 spin verdi. Jojo 7.5k nakit direk çekilebilir ekledi
Anladım jojo ve holigani deneyelim biraz da alayını denedim son onlar kaldı 😀

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,370
641
113
Pusula da hergün kod atıyor freespin ekliyor daha çok özel açıyor her ay sonu sadakat veriyor

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Pusula da hergün kod atıyor freespin ekliyor daha çok özel açıyor her ay sonu sadakat veriyor
O bakımdan iyi evet ama 50 milyon kazandığın bir senaryoda pusula toplam ödemeyi 4-5 güne yayabilir. Jojo 24 saat sürmeden tamamlar. Çap olarak karşılaştırıyorum ben.

Cripton123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,046
458
83
jojo pokeride kapamış oeler bi kazanamadık sunlardan :D

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
ikisinide cok aktif kullanmam nadirdir ama pusula bana göre daha iyi

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
ikisinide cok aktif kullanmam nadirdir ama pusula bana göre daha iyi
valla köküne bakıldığında jojo köklü geçmişten beri sağlam pusula o bakımdan ekside
ama kazanca bakarsan son 1 aydır jojo 3 tane özel açtı 3 ü de tutmadı
pusula 10 özel açtı 7 si tuttu üstüne her gün özel kod ay sonu 250₺ + sadakat spini ve takvimden de yine güzel spinlerle çevrimsiz dağıtıo
belki isim olarak jojo etmior ama fakirin dostu olduğu kesin

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
1,128
113
Filmin sonunda holigan bı anda çıkıp taşaklarını masanın üstüne koyacakmış gibi geliyor :D

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,767
1,303
113
Pusula gercekten bu ara dağıtıyor ama holi baba ortaya çıkarsa Tokat manyağı yapar gibi geliyor😁🤣(JoJo maalesef eski jojo değil fısss)