- 1,826
- 463
- 83
Kumarın a.... daha iyi deilmi
Pusulanin jojodan eksiği neŞahsen pusulanın kendini jojo ile bir tutmasını baya komik buldum 😂
Bonuslarina çevrim koyması, özel günlerde dilenci gibi davranması falan. En basitinden doğum günü mesela. Pusulaya jojonuj yaklaşık 3 katı yatırım vardı, 100 spin verdi. Jojo 7.5k nakit direk çekilebilir eklediPusulanin jojodan eksiği ne
Anladım jojo ve holigani deneyelim biraz da alayını denedim son onlar kaldı 😀Bonuslarina çevrim koyması, özel günlerde dilenci gibi davranması falan. En basitinden doğum günü mesela. Pusulaya jojonuj yaklaşık 3 katı yatırım vardı, 100 spin verdi. Jojo 7.5k nakit direk çekilebilir ekledi
Pusula da hergün kod atıyor freespin ekliyor daha çok özel açıyor her ay sonu sadakat veriyorBonuslarina çevrim koyması, özel günlerde dilenci gibi davranması falan. En basitinden doğum günü mesela. Pusulaya jojonuj yaklaşık 3 katı yatırım vardı, 100 spin verdi. Jojo 7.5k nakit direk çekilebilir ekledi
O bakımdan iyi evet ama 50 milyon kazandığın bir senaryoda pusula toplam ödemeyi 4-5 güne yayabilir. Jojo 24 saat sürmeden tamamlar. Çap olarak karşılaştırıyorum ben.Pusula da hergün kod atıyor freespin ekliyor daha çok özel açıyor her ay sonu sadakat veriyor
Belki tr deki en sağlam iki sitedir onlar 😂Anladım jojo ve holigani deneyelim biraz da alayını denedim son onlar kaldı 😀
Biraz da bunlar öpsün 😀Belki tr deki en sağlam iki sitedir onlar 😂
valla köküne bakıldığında jojo köklü geçmişten beri sağlam pusula o bakımdan eksideikisinide cok aktif kullanmam nadirdir ama pusula bana göre daha iyi
rekabet iyidir her türlü biz kazancazFilmin sonunda holigan bı anda çıkıp taşaklarını masanın üstüne koyacakmış gibi geliyor![]()
o da artık aslan beyin mezarında yanında duran emmiye fatiha okurken tg postu atıp 100 kişiye 50k yatırımsız diye başlarFilmin sonunda holigan bı anda çıkıp taşaklarını masanın üstüne koyacakmış gibi geliyor![]()