- 75
- 45
- 18
Ne zaman aldın en son
Ne zaman aldın en son
Aynı isim soy isimle mi hesap açıyosunBeyler alamayanlar şansını denesin bugün 2 tane hat açıp yine aldım nasıl alamıyor sunuz?? Aynı ip aynı cihaz ve internete bağlı farklı cihazdan aynı wi-fi üzerinden girerseniz yine ip der bilginiz olsun
Evet dost teyit için aradıklarında veriyorum teşekkürler deyip kapatiyorlarAynı isim soy isimle mi hesap açıyosun
Aynen krral oyleŞuan herkese ip yapıştırıyor
Pardon dost kusura bakma
Maile gelen link i atar misinEkli dosyayı görüntüle 896494Ekli dosyayı görüntüle 896494konu güncellendi beyler almayanlar alsın telegram destek daha kolay ekliyor canlı herkese ip diyor bilginize
Az önce kod aldım. Freespin kazancı hesaba yansımadı. Canlı desteğe bağlamdım hiö sıra yok. İd verdim lütfen ayrılmayın inceliyoruz yazdı temsilci. Sonra görüşmeyi sonlandırdı. Yeniden bağlandım 98 kişi var. Sanırım pusula benimle eğleniyor 🙂
Tg linkEkli dosyayı görüntüle 896494Ekli dosyayı görüntüle 896494konu güncellendi beyler almayanlar alsın telegram destek daha kolay ekliyor canlı herkese ip diyor bilginize
PusulabetdestekbotTg link
Yok dost yeni üyelere veriyor maalesefBen eski uyeyim banada verirmi dost deneme kullandm daha once
SMS dogrulama yapacağın baska numara var ise yine alabilirsin amaYok dost yeni üyelere veriyor maalesef
Dost senden ricam link atar misin lütfenSMS dogrulama yapacağın baska numara var ise yine alabilirsin ama
Dost ref yasakDost senden ricam link atar misin lütfen
Tm dost diğer türlü linkten üye olunca vermiyor yinede sağol dostDost ref yasak