Üye oldum aynı promosyon vardı tırt dedi bi boka yaramaz bu siteSMS dogrulama yapacağın baska numara var ise yine alabilirsin ama
Üye oldum aynı promosyon vardı tırt dedi bi boka yaramaz bu siteSMS dogrulama yapacağın baska numara var ise yine alabilirsin ama
O limkten ğye olmak şart mı yoksa normal üye olupta verir miSMS dogrulama yapacağın baska numara var ise yine alabilirsin ama
Peki tc işini nasıl yapıonEvet dost teyit için aradıklarında veriyorum teşekkürler deyip kapatiyorlar
300 spin freebet olarak veriyorlar ama bana ip dediler ilk defa olmama rağmen ama güvenliğini de aktif ettim. Şartlar güzeldi ama canlı bana hesabınız açık kalabilir sorun olmaz diyor o zaman 50 tane hesap açayım farklı iplerden kazanana kadar oynuyum limit Yok nede olsa. Açık hesap bırakması saçma iyi bir site çoklu ip gordumu hesaplariniz silinecektir der. Bu çekim islemimde de çoğu site yapıyor. Alabilen alsın oynasın kazansin ama yatırım yapmayın burası bir öder iki öder sonra gumletir. Zaten holigambet egebet aynı formu kullanıyorlar böyle sitelerin sahtesi çok oluyor.Gundiye bak küçük aklıyla espiri mi yapıyor![]()
Mail istemiyor arkadaş canlıya bağlanın yönlendiriyor sms aktiflestirin maille alakası yok 300 frespin freebet olarak öneriyor ama ip sorunu cikmazsa tabi veriyorMailinize gelen bonusun içeriğini tam olarak öğrenebilir miyim? Bu sayede size daha doğru yardımcı olabilirim.
Anlıyorum . Mailin içeriğini bana kısaca yazılı olarak aktarabilir misiniz? Böylece size yardımcı olabilirim
İceriğini kimden geldiğini soruyor
Ama pusulabet olmuş pusulacıkDün doğum günümdü para yatırmadığım yerler bile hediyeler sundular
Sahte site aman dikkatBoştan yere uğraşmayın vermiyor