- 2,082
- 1,775
- 113
Tg destekden yaz bence daha hızlı dostCanlı ölü görünmüyor
Tg destekden yaz bence daha hızlı dostCanlı ölü görünmüyor
Dost gidip 2-3 tane hat alıp bir kaç üyelik acasim var 😃Numara yok olsa çözerim ben kanka
Az önce aldım dostBoştan yere uğraşmayın vermiyor
Sahteye üye olmuşsun sen çünküBoştan yere uğraşmayın vermiyor
tg destek adı neydi agaAz önce aldım dost
Yeminle benimde aklımdan geçti 😁😁Dost gidip 2-3 tane hat alıp bir kaç üyelik acasim var 😃
Adam dogru sölüyor aynı şeyi banada söledi destekBoştan yere uğraşmayın vermiyor
Olum iyimisin sahte sitedesin🤣🤣Boştan yere uğraşmayın vermiyor
1009 girişBoştan yere uğraşmayın vermiyor
Ben ne diyim bilemedim dost iyilik yapıyorum yaranamiyorum 😃 sahte siteye girmiş bonus yok diyorOlum iyimisin sahte sitedesin🤣🤣
Bülteni bile birebir yapmışlar fark etmedim link var mıSahteye üye olmuşsun sen çünkü
Pusulabet1009Bülteni bile birebir yapmışlar fark etmedim link var mı
1009Bülteni bile birebir yapmışlar fark etmedim link var mı
Aynen dosttYeminle benimde aklımdan geçti 😁😁
Bunun gibiler yüzünden sahte siteler çoğaldı.canli bagiriyo zaten sahte siteyim diye.parasi olsa direk parada yatırır bunun gibiler sonra pusulabet dolandırıcı diye gelir konuda açar paramı yedi diye 🤣Ben ne diyim bilemedim dost iyilik yapıyorum yaranamiyorum 😃 sahte siteye girmiş bonus yok diyor
😃😃Bende diyorum bu siteler niye çoğaldıBunun gibiler yüzünden sahte siteler çoğaldı.canli bagiriyo zaten sahte siteyim diye.parasi olsa direk parada yatırır bunun gibiler sonra pusulabet dolandırıcı diye gelir konuda açar paramı yedi diye 🤣
Kardeş gerçek adresi 1009 olacakBoştan yere uğraşmayın vermiyor