http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

PTT Sahte Link Hk.

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,626
5,750
113
Kesin babası veya bir akrabası bu işleri yapıyor. Söyleyince de kızıyorlar 😂
Başına gelmediği için bilmiyor
Sacma sapan konuşma benim 1 tane polis yakınım bile yok bu konuda 1 tane daha yorum yapmamanı tavsiye ediyorum bakin sana hic bir hakaret etmeden uyarıda bulundum sadece

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
476
83
Bizim polislerimizden bi halt olmaz demek sana göre güzel bir anlam ifade ediyorsa bilemem
Kardeş ben 2016 senesinde bir mahalleden geçerken arabayı Perte çıkardılar şişelerle taşlarla sopalarla karakola gittim polisler o.mahalleye bişey yapamayız dediler bana sen ne anlatiyorsun

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,626
5,750
113
Kardeş ben 2016 senesinde bir mahalleden geçerken arabayı Perte çıkardılar şişelerle taşlarla sopalarla karakola gittim polisler o.mahalleye bişey yapamayız dediler bana sen ne anlatiyorsun
Misal sen ailede kötü biri olunca tüm ailenmi kötü oluyor dostum ayrıca sen o konuda deliller ile beraber mahkemeye gittinmi dava açtınmı sadece polise söyledim bitti olmuyor

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
476
83
Misal sen ailede kötü biri olunca tüm ailenmi kötü oluyor dostum ayrıca sen o konuda deliller ile beraber mahkemeye gittinmi dava açtınmı sadece polise söyledim bitti olmuyor
Polisler beni takmıyor mahkeme mi takacak sen hangi ülkede yaşıyorsun mahkemeler 3 4 yıl sonra sonuçlaniyor

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,910
2,205
113
İlk merci polistir. Polis işlem yapmadan diğer işlemleri yapamazsın ki adam şikayete gidiyor geri çevirmişler hak mı hu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
476
83
İlk merci polistir. Polis işlem yapmadan diğer işlemleri yapamazsın ki adam şikayete gidiyor geri çevirmişler hak mı hu
Bunların beyni sulanmış alırlar ayda 50.60 bin lira maaş bir bayrak koyarlar profiline birde insana saldirirlar düzenleri bozulmasın diye