- 1,014
- 476
- 83
Bu tipler lise mezunu memur tipler 🤣Kesin babası veya bir akrabası bu işleri yapıyor. Söyleyince de kızıyorlar 😂
Başına gelmediği için bilmiyor
Bu tipler lise mezunu memur tipler 🤣Kesin babası veya bir akrabası bu işleri yapıyor. Söyleyince de kızıyorlar 😂
Yok bee okuma yazma biliyor başka birşey değildir 😂Bu tipler lise mezunu memur tipler 🤣
Kesinlikle haklısınYok bee okuma yazma biliyor başka birşey değildir 😂
Sacma sapan konuşma benim 1 tane polis yakınım bile yok bu konuda 1 tane daha yorum yapmamanı tavsiye ediyorum bakin sana hic bir hakaret etmeden uyarıda bulundum sadeceKesin babası veya bir akrabası bu işleri yapıyor. Söyleyince de kızıyorlar 😂
Kendisi de hakaret etmedi görüşünü söyledi zoruna giden ne görüşlerimizi de mi soylemeyecezSacma sapan konuşma benim 1 tane polis yakınım bile yok bu konuda 1 tane daha yorum yapmamanı tavsiye ediyorum bakin sana hic bir hakaret etmeden uyarıda bulundum sadece
Bizim polislerimizden bi halt olmaz demek sana göre güzel bir anlam ifade ediyorsa bilememKendisi de hakaret etmedi görüşünü söyledi zoruna giden ne görüşlerimizi de mi soylemeyecez
Kardeş ben 2016 senesinde bir mahalleden geçerken arabayı Perte çıkardılar şişelerle taşlarla sopalarla karakola gittim polisler o.mahalleye bişey yapamayız dediler bana sen ne anlatiyorsunBizim polislerimizden bi halt olmaz demek sana göre güzel bir anlam ifade ediyorsa bilemem
Misal sen ailede kötü biri olunca tüm ailenmi kötü oluyor dostum ayrıca sen o konuda deliller ile beraber mahkemeye gittinmi dava açtınmı sadece polise söyledim bitti olmuyorKardeş ben 2016 senesinde bir mahalleden geçerken arabayı Perte çıkardılar şişelerle taşlarla sopalarla karakola gittim polisler o.mahalleye bişey yapamayız dediler bana sen ne anlatiyorsun
Doğru olanı söyledik suç mu buBizim polislerimizden bi halt olmaz demek sana göre güzel bir anlam ifade ediyorsa bilemem
Bak halen anlamak istemiyorsun kardeşim neyse bosver dilediğini yazDoğru olanı söyledik suç mu bu
Polisler beni takmıyor mahkeme mi takacak sen hangi ülkede yaşıyorsun mahkemeler 3 4 yıl sonra sonuçlaniyorMisal sen ailede kötü biri olunca tüm ailenmi kötü oluyor dostum ayrıca sen o konuda deliller ile beraber mahkemeye gittinmi dava açtınmı sadece polise söyledim bitti olmuyor
Tamam kardeşim sensin uzatmak istemiyorumPolisler beni takmıyor mahkeme mi takacak sen hangi ülkede yaşıyorsun mahkemeler 3 4 yıl sonra sonuçlaniyor
İlk merci polistir. Polis işlem yapmadan diğer işlemleri yapamazsın ki adam şikayete gidiyor geri çevirmişler hak mı huMisal sen ailede kötü biri olunca tüm ailenmi kötü oluyor dostum ayrıca sen o konuda deliller ile beraber mahkemeye gittinmi dava açtınmı sadece polise söyledim bitti olmuyor
Bunların beyni sulanmış alırlar ayda 50.60 bin lira maaş bir bayrak koyarlar profiline birde insana saldirirlar düzenleri bozulmasın diyeİlk merci polistir. Polis işlem yapmadan diğer işlemleri yapamazsın ki adam şikayete gidiyor geri çevirmişler hak mı hu
Ülkenin özeti işte bu 😆Bunların beyni sulanmış alırlar ayda 50.60 bin lira maaş bir bayrak koyarlar profiline birde insana saldirirlar düzenleri bozulmasın diye