- 37,995
- 28,891
- 113
Bu geceyı dolandırılmadan bitirdik çok şükürreceple metinin nasip varmis onlarin kismetine hunreis le hatunda sebwplendi
Baska ses eden olsaydi onlarida gorurduk![]()
Bu geceyı dolandırılmadan bitirdik çok şükürreceple metinin nasip varmis onlarin kismetine hunreis le hatunda sebwplendi
Baska ses eden olsaydi onlarida gorurduk![]()
Ole deme mudurciki gecedir 2 de 2 ile gidion laza slm olsunBu geceyı dolandırılmadan bitirdik çok şükür![]()
Leggionaire dolandırdı ya sizi metinciğimBu geceyı dolandırılmadan bitirdik çok şükür![]()
Dost bundan sonra tanınmış üye yerine dolandiricim var başkasına gerek yoktur yazısı yaz bula bula seni mi buldular be dostBu geceyı dolandırılmadan bitirdik çok şükür![]()
Ego çok kötü bir şey dost... çok saygısızca yorumlar yapmış..Lazin konuyu simdi okudum sabah bisiler yazmis aga bu adami bulup esek sudan gelinceye kadar sevecen baska ne yapilir ki bu milletin akliyla dalga gecmis kendi yarim akliyla hamsi kafa
Ya dost hayatta herşey olabilir kumarbaz adamlariz büyük ihtimalle siteye atıp kaybetti gelip deseki nefsime yenik düştüm gelen ödülü siteye atıp kaybettim inan bu kadar tepki olmazdı ve coguda caninsagolsun derdi ha buda yanlış bişey kendisine güvenip yollamış arkadaş parayı ama maalesef herkes burda muhabbet dost kurma peşinde olamıyor herkes haysiyeti kadar çaba peşinde işteLazin konuyu simdi okudum sabah bisiler yazmis aga bu adami bulup esek sudan gelinceye kadar sevecen baska ne yapilir ki bu milletin akliyla dalga gecmis kendi yarim akliyla hamsi kafa
Sorma ustten usten konusmalar asagilamalar yag gibi suyun ustune cikmalar yorumda yapamadim bu islere adminler engel olmasi lazim bize dusse kufur kavgaya gidecekEgo çok kötü bir şey dost... çok saygısızca yorumlar yapmış..
Hayırlı cumalar dost ...inşallahSorma ustten usten konusmalar asagilamalar yag gibi suyun ustune cikmalar yorumda yapamadim bu islere adminler engel olmasi lazim bize dusse kufur kavgaya gidecek
Neyse dostlar cok gunaha girdik herkese hayirli cumalar cuma modundayiz bizim gibi kumarcilarin genwlde ortak ozelligi dindar takiliriz allahim affetsi bizi kurtarsin ins
noldu burda kaos mu var dostSorma ustten usten konusmalar asagilamalar yag gibi suyun ustune cikmalar yorumda yapamadim bu islere adminler engel olmasi lazim bize dusse kufur kavgaya gidecek
Neyse dostlar cok gunaha girdik herkese hayirli cumalar cuma modundayiz bizim gibi kumarcilarin genwlde ortak ozelligi dindar takiliriz allahim affetsi bizi kurtarsin ins
Lazistan diye birrinin konusu kazandigi tatli gelince sacmalamisnoldu burda kaos mu var dost
Takma dost sallageçLazistan diye birrinin konusu kazandigi tatli gelince sacmalamis
Kiltlemisler konuyu birde iftira atmis resmen laLazin konuyu simdi okudum sabah bisiler yazmis aga bu adami bulup esek sudan gelinceye kadar sevecen baska ne yapilir ki bu milletin akliyla dalga gecmis kendi yarim akliyla hamsi kafa
Galiba banlayin diyip kendisi ban yemiş puahhahahSorma ustten usten konusmalar asagilamalar yag gibi suyun ustune cikmalar yorumda yapamadim bu islere adminler engel olmasi lazim bize dusse kufur kavgaya gidecek
Boş insan.Kiltlemisler konuyu birde iftira atmis resmen la