http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ptr2888 / Basket Roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,685
11,656
113
Lazin konuyu simdi okudum sabah bisiler yazmis aga bu adami bulup esek sudan gelinceye kadar sevecen baska ne yapilir ki bu milletin akliyla dalga gecmis kendi yarim akliyla hamsi kafa
Ego çok kötü bir şey dost... çok saygısızca yorumlar yapmış..

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,458
5,595
113
Lazin konuyu simdi okudum sabah bisiler yazmis aga bu adami bulup esek sudan gelinceye kadar sevecen baska ne yapilir ki bu milletin akliyla dalga gecmis kendi yarim akliyla hamsi kafa
Ya dost hayatta herşey olabilir kumarbaz adamlariz büyük ihtimalle siteye atıp kaybetti gelip deseki nefsime yenik düştüm gelen ödülü siteye atıp kaybettim inan bu kadar tepki olmazdı ve coguda caninsagolsun derdi ha buda yanlış bişey kendisine güvenip yollamış arkadaş parayı ama maalesef herkes burda muhabbet dost kurma peşinde olamıyor herkes haysiyeti kadar çaba peşinde işte

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,384
4,604
113
Ego çok kötü bir şey dost... çok saygısızca yorumlar yapmış..
Sorma ustten usten konusmalar asagilamalar yag gibi suyun ustune cikmalar yorumda yapamadim bu islere adminler engel olmasi lazim bize dusse kufur kavgaya gidecek
Neyse dostlar cok gunaha girdik herkese hayirli cumalar cuma modundayiz bizim gibi kumarcilarin genwlde ortak ozelligi dindar takiliriz allahim affetsi bizi kurtarsin ins

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,685
11,656
113
Sorma ustten usten konusmalar asagilamalar yag gibi suyun ustune cikmalar yorumda yapamadim bu islere adminler engel olmasi lazim bize dusse kufur kavgaya gidecek
Neyse dostlar cok gunaha girdik herkese hayirli cumalar cuma modundayiz bizim gibi kumarcilarin genwlde ortak ozelligi dindar takiliriz allahim affetsi bizi kurtarsin ins
Hayırlı cumalar dost ...inşallah

JoeQuanqa

Bu Profil Ölüdür.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,478
26,172
113
noldu burda kaos mu var dost

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Galiba banlayin diyip kendisi ban yemiş puahhahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...