Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikiyatri ve Böbrek Hastasıyım Ney Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Vallahi arkadaşlar arkadaşın yapabileceği işleri üstte yazdım ama nedense hep kaçıyor kendinden sonra biz sen birileri seni farketsin para göndersin diye yapıyorsun diyince bana kızıyor,
Simit sat psikiyatri hastasıyım
Çöplerden plastik topla böbrek hastasıyım
E ne yapacaksın böyle sürün o zaman
Hatta senin mesajlardan sonra forumda sahiplendirme olmaz diyerekten konuyu kilitletmiştim dostum %100 haklıymışsın bu arada

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,716
113
Reis hanım zaten benim bugüne kadar yaptıklarımi evime cocuguma karşı nasıl bi insan olduğumu bildiği için benden 6 senedir boşanmadi
Biryere kadar o kahvenin hatrıda kalmaz reis
Bir kadını aç bırakırsan herşeyi yapar illaki saygı sevgi biryere kadar ama kendin söylüyorsun artık oda bıktı diye

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,882
675
113
Arkadaşlar ben psikiyatri ve böbrek hastasıyım her işte çalışamıyorum fakat biyerde çalışmam lazım yoksa hanım boşayacak beni çok az kaldı engelli statüsünde işkur üzerinden kaç yere basvurduysam hiç dönüş olmadı okullar başlıyacak benim çocuğun kayıt parası lazm anasinifi için kira duruyo ne yapacam Arkadaşlar biri bana parasal anlamda yardım etsin diye veya acindirmak için açmadım konu arkadaşlar sadece ne iş yapacam bilmiyorum fikri olan varmi
senin de ne olduğun belli değil bi iş aryon bi hasta anlamadım seni

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,076
1,787
113
Bunları bir marifetmis gibi anlatma bunlar senin görevin çocuğu dünyaya getirdiysen yapacaksn bir an önce de burda konu açmayı bırakıp öldüm bittim psikolojisinden çıkıp şimdiye kadar yaptın madem yine devam edeceksn
Marifet diye değil reis sadece hani burda diyosunuz ya çocuğunun biseyini eksik ediyor diye tam aksine benim çocuğum 5 yaşında bugüne kadar. Herşeyin en güzelini yaptım zaten ozamanlar benim durumum iyiydi engelli statüsünde personeldim komşumun ev kirasini cocugunun masraflarini dahi ben karşıladım karşılıksız

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,716
113
Dostum yanlış anlama da dün köpek konusunda konuşmuştuk. Bu durumdayken köpek sahiplenmeyi nasıl düşünebildin ki sen? Hani bir şeyler yazmak istiyorum da sözün başını sonunu tutamam diye demiyorum sen anla. DM at bana eğer alım varsa call center olarak 800 dolar maaşla iş var. Alım durumu hakkında bilgim yok ama müdürleri zamanında benim işe soktuğum arkadaş sorayım eğer alım varsa orada çalışırsın.
Ben sana dün dedimya forumdan kimseye verme diye boşuna demiyorum

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,076
1,787
113
Dostum yanlış anlama da dün köpek konusunda konuşmuştuk. Bu durumdayken köpek sahiplenmeyi nasıl düşünebildin ki sen? Hani bir şeyler yazmak istiyorum da sözün başını sonunu tutamam diye demiyorum sen anla. DM at bana eğer alım varsa call center olarak 800 dolar maaşla iş var. Alım durumu hakkında bilgim yok ama müdürleri zamanında benim işe soktuğum arkadaş sorayım eğer alım varsa orada çalışırsın.
Reis çok iyi olur call center olarak calisirim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,716
113
Hatta senin mesajlardan sonra forumda sahiplendirme olmaz diyerekten konuyu kilitletmiştim dostum %100 haklıymışsın bu arada
Ben biliyorum reis buradaki bütün insanları hemen hemen tanıyorum 100₺ için karakterini satanı gördüm ki köpeği affetmezler daha senden alır almaz petshopa yada birilerine giderler su mama bile vermeden

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Benim çok hevesim var kopegede çoluk çocuk hasta ederiz korkusuna sahiplenemiyoruz senin konuya bende yazmıştık kral burda olmaz yüzde 95 i forumun o köpeği satar zaten

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,076
1,787
113
Arkadaşlar beni yanlış taniyosunuz ben zamanında holding de engelli statüsünde personeldim ozamanlar komşum caresizdi ev kirasini cocugunun masraflarini dahi ben karşıladım karşılıksız yolda bitane garip insan görsem cebimde son 20 kiramı var çıkartır veririm

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Ben biliyorum reis buradaki bütün insanları hemen hemen tanıyorum 100₺ için karakterini satanı gördüm ki köpeği affetmezler daha senden alır almaz petshopa yada birilerine giderler su mama bile vermeden
Sen rahat ol kral köpeği sahiplenmeden müşteriyi hazırlar çoğu köpek gelcek diye

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,946
22,358
113
Burada ki bütün insanlar derken ne demeye çalışıyorsun kardes sen sen tüm foruma bu şekilde konusamazsin haddini bil terbiyesizlik etme

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Arkadaşlar beni yanlış taniyosunuz ben zamanında holding de engelli statüsünde personeldim ozamanlar komşum caresizdi ev kirasini cocugunun masraflarini dahi ben karşıladım karşılıksız yolda bitane garip insan görsem cebimde son 20 kiramı var çıkartır veririm
Kral holdingte ne tür işler yaptiriyorlardi sana

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Reis çok iyi olur call center olarak calisirim
DM'den yaz bana hani buradaki insanların sağlamlığından emin olduğu bir firma. Umarım alım yapılıyordur soracağım arkadaşa 11-19 çalışma pazar tatil , mobing fazla yok sadece arama yapıyorsun üye gelmiş gelmemiş önemli değil. İş rahat ve güzel maaş da 800 başlar 1k dolar olur 2-3 aya. DM'den numaralaşalım

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,716
113
Burada ki bütün insanlar derken ne demeye çalışıyorsun kardes sen sen tüm foruma bu şekilde konusamazsin haddini bil terbiyesizlik etme
Buradan bunumu çıkardın ben buradaki bütün insanları gördüm derken?
Yani genel olarak karakterini para ile satanıda gördüm dedim ? Tanıyorum diye bütün insanları kötü olarak tanımıyorum tanımak suçmu?

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,247
5,920
113
lan gardaşim adamin ilk mesaja ne gülme attiniz öyle allah yardimcisi olsun içim parcalandi nasil duygusuz adamlarsiniz yav :eek: bakiyorum kaçirdiğim espirimi var yok. Tiye almadi ise üzüldüm yani inş tez zamanda iş bulursun.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,076
1,787
113
Kral holdingte ne tür işler yaptiriyorlardi sana
Personel kartı basiyodum Türker hocam 3 sene o şekilde çalıştım engelli statüsünde burdaki arkadaşlar yanlış anlıyor Türker hocam ben zamanında diyorum ya komşuma ele dahi kirasını odemistim çocuğunun masraflarıni karşılamistim marifet diye anlatmıyorum Türker hocam sadece arkadaşlar yanlış tanıyorlar beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...