Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikiyatri ve Böbrek Hastasıyım Ney Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,593
22,003
113
Buradan bunumu çıkardın ben buradaki bütün insanları gördüm derken?
Yani genel olarak karakterini para ile satanıda gördüm dedim ? Tanıyorum diye bütün insanları kötü olarak tanımıyorum tanımak suçmu?
Eee sen bizi bitirdin be babayiğit demek ki insanlık ölmüş sende kefen bicmissin puaha eyw

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,049
1,774
113
DM'den yaz bana hani buradaki insanların sağlamlığından emin olduğu bir firma. Umarım alım yapılıyordur soracağım arkadaşa 11-19 çalışma pazar tatil , mobing fazla yok sadece arama yapıyorsun üye gelmiş gelmemiş önemli değil. İş rahat ve güzel maaş da 800 başlar 1k dolar olur 2-3 aya. DM'den numaralaşalım
Reis DM yok sende

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Personel kartı basiyodum Türker hocam 3 sene o şekilde çalıştım engelli statüsünde burdaki arkadaşlar yanlış anlıyor Türker hocam ben zamanında diyorum ya komşuma ele dahi kirasını odemistim çocuğunun masraflarıni karşılamistim marifet diye anlatmıyorum Türker hocam sadece arkadaşlar yanlış tanıyorlar beni
sen milleti boşver kralda kafa yapini degistir bı yerden başka simit falan dedi arkadaşlar kendi işin olur yoruldum mu geç evine dinlen sonra biraz daha çok biyerden başlamak gerek

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,952
1,332
113
Ben gerçek hayatta yaşadım bu durumu TV verdim arkadasa bozulmus kulansin diye ben eve varmadan ikinci elçiye satıp yemiş adam kumarda🙂

2003den beri oynuyorum bu boku zor durumlara düştüm yalan yok ama bu durumlara düşmedim şükür. Arkadaşla ilişkiniz nasıl şu anda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...