- 9,224
- 5,849
- 113
Şansın bol olsun dost50 spin ve 50 frebet promokod almistim teIegramdan 1250 tl olursam 1 rolcü
seçerim sponsor bulmakda zorlaniyorum çok veren maldan az veren candan 🤕 😅
Adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 820450
Saygılar abiŞansın bol olsun dost
Bol şanslar kankiş50 spin ve 50 frebet promokod almistim teIegramdan 1250 tl olursam 1 rolcü
Adım 1
Kim bize sponsor olacak dost battik puhhaaŞansın bol olsun dost
Bol şans Kral neresi bu50 spin ve 50 frebet promokod almistim teIegramdan 1250 tl olursam 1 rolcü
Adım 1
masterbet tg de kod paylasti 50 spin 50 frebet 1 er saat arayla frebet kuponu geliyor gibi gol olmazsa spin kazancida 1 dk da lose olduBol şans Kral neresi bu
Bol sans dost. O kadar kisiye yardimci oluyordun kimse dönüş yapmiyor mu50 spin ve 50 frebet promokod almistim teIegramdan 1250 tl olursam 1 rolcü
Adım 1
Bol sanss canoo50 spin ve 50 frebet promokod almistim teIegramdan 1250 tl olursam 1 rolcü
Adım 1
yok ben kazanir dagitir kaybolur kazanir dagitir kaybolur şeklinde hareket ettigim icin çevre fazla yok malesefBol sans dost. O kadar kisiye yardimci oluyordun kimse dönüş yapmiyor mu
Besiktas iy 2.5 ust olursa sana citirdan rolling sozum olsun.yok ben kazanir dagitir kaybolur kazanir dagitir kaybolur şeklinde hareket ettigim icin çevre fazla yok malesef
Sen iyi birisin kankayok ben kazanir dagitir kaybolur kazanir dagitir kaybolur şeklinde hareket ettigim icin çevre fazla yok malesef
olur gibi ins. holi özel acmadi o macaBesiktas iy 2.5 ust olursa sana citirdan rolling sozum olsun.
Acti istr iy 2.5olur gibi ins. holi özel acmadi o maca
3 gün önce actiydi kanka BJK maçı ilkyari 2.5 üst olur 2500 oran şansa aldık bizde 1 TLolur gibi ins. holi özel acmadi o maca
Sen iyi birisin kanka
Alayının
Geçmiş Bayramı kutlu olsun
ben onuda kacirdim galibaActi istr iy 2.5