- 13,414
- 8,835
- 113
Sekom adamdir adam Ömer Baba euzu billah 🥰🥰😂☺Sen iyi birisin kanka
Alayının
Geçmiş Bayramı kutlu olsun
Sekom adamdir adam Ömer Baba euzu billah 🥰🥰😂☺Sen iyi birisin kanka
Alayının
Geçmiş Bayramı kutlu olsun
Kazanınca kime sponsor olduysanKim bize sponsor olacak dost battik puhhaa
Bizde varda çevre ne oluyor dostyok ben kazanir dagitir kaybolur kazanir dagitir kaybolur şeklinde hareket ettigim icin çevre fazla yok malesef
10 kişiye oldum sende konu actin o an paran vardi seni es geçtim o yuzden konu açmasan tam etiket edecektim puahaKazanınca kime sponsor olduysan![]()
Yok yok vardı para o zaman olmayanlara şans vermek iyidir eyvalalh dost ama gel gör ki ikimizde ciplagiz şimdi10 kişiye oldum sende konu actin o an paran vardi seni es geçtim o yuzden konu açmasan tam etiket edecektim puaha
İyimisin Ömer Baba ,
Canım sıkılıyor abi ya vakit geçmiyorİyimisin Ömer Baba ,![]()
Al biraz Gül'ün bari mizah olsun @Erhan2121 @wasilCanım sıkılıyor abi ya vakit geçmiyorAllah cezamı vermiş
Vallahi gelmez bu para
7 aydır aynısını söylüyor
Yalan söylüyor bu bebe bir daha onu rollerde gorim rezil edecem onu
14 aydır bu şekilde sevişiyoruzVallahi gelmez bu para![]()
O gün murobaskandan 500 etkinlik aldıYalan söylüyor bu bebe bir daha onu rollerde gorim rezil edecem onu
Yalan atıyor hemde çok basit yalanlar harbiden çocukmuş ben muroya derim bu sahsi bir daha odul atmaz onaO gün murobaskandan 500 etkinlik aldı![]()
benimde bir arkadasa 1k borcum var parasida var ama yok gibi davraniyo cuma gunu bekliyorum demisti yalanci çikacaz acil roll felan yapip 1 k yapip atmaliyim benim birine borcum olunca huzursuz oluyorm hele soz verdigim gun mutlaka odemem lazimO gün murobaskandan 500 etkinlik aldı![]()
La biz ne paralara çizgi çekmiş lafını bile etmem 10 senedir forumdayim birgün birini ifşa etmedim bundan çok büyük oaralarda gitti 10 k atıp sildigim oldu ama hiçbiri bu kadar zoruma gitmediVallahi gelmez bu para![]()