Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Profesyonel Bir İşsizim Sanırım 😵‍💫

Metinabi016

Üye
Ultra Onaylı
TC Onaylı
21
12
3
Yanlışlıkla gördüm ve gözümde koskoca hayatım canlandı neler aldı neler götürdü neler verdi bize neyse neyse bakın ne demek istediğimi anlicaksiniz :)

Kayıtlı şifre sayısına bak peh:)

Screenshot_20251127-085733.jpg

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,812
20,128
113

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,988
4,140
113
Yanlışlıkla gördüm ve gözümde koskoca hayatım canlandı neler aldı neler götürdü neler verdi bize neyse neyse bakın ne demek istediğimi anlicaksiniz :)

Kayıtlı şifre sayısına bak peh:)

Ekli dosyayı görüntüle 896195
benim daha fazladır dost, 15 bin mesaj vardı telefonumda bundan 2-3 sene önce, engellediğim numara sayısı da 3 bindi, sonra engellediklerimi sildim sms gelmiyor diye meğer kalıcı no kaldırtmışım sitenin sms attığı yerden o yüzden gelmiyormuş, kaybettiklerimizi 2 misli geri alsak bile bizden çok çalmışlar oeler

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,812
20,128
113
benim daha fazladır dost, 15 bin mesaj vardı telefonumda bundan 2-3 sene önce, engellediğim numara sayısı da 3 bindi, sonra engellediklerimi sildim sms gelmiyor diye meğer kalıcı no kaldırtmışım sitenin sms attığı yerden o yüzden gelmiyormuş, kaybettiklerimizi 2 misli geri alsak bile bizden çok çalmışlar oeler
111.187 okunmamış mailim var benimde dost 😅🤣🤣

Metinabi016

Üye
Ultra Onaylı
TC Onaylı
21
12
3
Sene olarak hatırlamıyorum ne zamandır oynadığımin ama döner 7.5 liraydı siz hesap edin haha:))

Metinabi016

Üye
Ultra Onaylı
TC Onaylı
21
12
3
8888 şifreyi nasıl aklında tutuyorsun
Samimiyetime inan iki veya 3 kullanıcı nickim ve şifrem değişmez geneli aynıdır zaten hatırlamaya lüzum yok hepsi aynı veya bir harf eksiktir bisidir yani :))