- 21
- 12
- 3
Hersiteye farklı şifre mi atadın ne yaptın la bu ne böyle 🤣🤣Yanlışlıkla gördüm ve gözümde koskoca hayatım canlandı neler aldı neler götürdü neler verdi bize neyse neyse bakın ne demek istediğimi anlicaksiniz
Kayıtlı şifre sayısına bak peh
Ekli dosyayı görüntüle 896195
benim daha fazladır dost, 15 bin mesaj vardı telefonumda bundan 2-3 sene önce, engellediğim numara sayısı da 3 bindi, sonra engellediklerimi sildim sms gelmiyor diye meğer kalıcı no kaldırtmışım sitenin sms attığı yerden o yüzden gelmiyormuş, kaybettiklerimizi 2 misli geri alsak bile bizden çok çalmışlar oelerYanlışlıkla gördüm ve gözümde koskoca hayatım canlandı neler aldı neler götürdü neler verdi bize neyse neyse bakın ne demek istediğimi anlicaksiniz
111.187 okunmamış mailim var benimde dost 😅🤣🤣benim daha fazladır dost, 15 bin mesaj vardı telefonumda bundan 2-3 sene önce, engellediğim numara sayısı da 3 bindi, sonra engellediklerimi sildim sms gelmiyor diye meğer kalıcı no kaldırtmışım sitenin sms attığı yerden o yüzden gelmiyormuş, kaybettiklerimizi 2 misli geri alsak bile bizden çok çalmışlar oeler
Sen yenisin galibaYanlışlıkla gördüm ve gözümde koskoca hayatım canlandı neler aldı neler götürdü neler verdi bize neyse neyse bakın ne demek istediğimi anlicaksiniz

8888 şifreyi nasıl aklında tutuyorsunYanlışlıkla gördüm ve gözümde koskoca hayatım canlandı neler aldı neler götürdü neler verdi bize neyse neyse bakın ne demek istediğimi anlicaksiniz
Samimiyetime inan iki veya 3 kullanıcı nickim ve şifrem değişmez geneli aynıdır zaten hatırlamaya lüzum yok hepsi aynı veya bir harf eksiktir bisidir yani8888 şifreyi nasıl aklında tutuyorsun