Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pokercimusti / Houston

Kupon Miktarı
2902
Kupon Oranı
2.19

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
922
113
Geçen fenere oynadigindada aynisini söyledim ama rahat gelcek dost tebriklerimizi iletelim izliyorum bol sans genede

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
922
113
bu sheppard neymıs abı boyle 4 tane ucluk ard arda
Walla bak önceki kuponlarimda buraya atım her maç shepperde oynuyom shepperde açılan baremler düşük oluyor asist sayı ribaund 15 16 dan açılıyor her maç genelde geçiyor keşke ona alsaydım ben yattım sen kazan bari tebrikler

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,480
745
113
Walla bak önceki kuponlarimda buraya atım her maç shepperde oynuyom shepperde açılan baremler düşük oluyor asist sayı ribaund 15 16 dan açılıyor her maç genelde geçiyor keşke ona alsaydım ben yattım sen kazan bari tebrikler
reis sana bir şey soracam site çarktan 250 frebet cıktı 3 maç yaptım 1250 tl verıyordu 2 maç tuttu 3.maç ms1 dedım 0-0 dı 75.dakıkada oyun durdu beklenıyor dedı maç kalktı betcodan ne olacak yattı olarak mı gosterırler

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
922
113
reis sana bir şey soracam site çarktan 250 frebet cıktı 3 maç yaptım 1250 tl verıyordu 2 maç tuttu 3.maç ms1 dedım 0-0 dı 75.dakıkada oyun durdu beklenıyor dedı maç kalktı betcodan ne olacak yattı olarak mı gosterırler
Hangi mac maç iptal olduysa 1 orandan sayarlar maç ertelendiyse 1 gün içinde beklersin oynanırsa ona göre oynanmazsa gene 1 oran