Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pokercimusti / Houston

Kupon Miktarı
2902
Kupon Oranı
2.19

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
2,361
113
Brown aptali ya :)) . Adam KD ve Reed'i kudurtuyor, ortalığı karisrirmaya çalışırken uclukleri kafasına yiyo 😄

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
2,361
113
Ben Houston'un tüm maçlarını izlerim. Reed Sheapperd ilk kez potaya penetre ediyor 2'dir. Çocuk bir günde olgunlaştı resmen 😅 kariyer maçını oynuyacak böyle giderse

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
2,361
113
alperen sakatlıktan mı döndü kötü oynadı sokmuyor da koç oyuna
Ribaundlari daha net şekilde alabilmek için Adams'i kullanıyor bugün. Reed Sheapperd'i de böyle ilk kez oyun kurucu modunda bulmuşken ihtiyaç duymuyor. Jokic'de genelde oturduğu için maç onun maçı olmadı pek. Ve ilk kez bu kadar yüzdeki üçlük bulurlarken 17/30.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,001
8,530
113
Bu sene iyi hali onun. Geçen yıl Kenan sipahi gibiydi. İkizi ondan daha iyi yerlere gelecek (auser).
Ausar detroitte arka arkaya seçildiler draftta bu sene izlemeye başladım amen abartilmis bi topçu çok daha iyi yerlere gelebilir cunningham ve duren ile iyi 3 lu oldular pistons da

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,001
8,530
113
gergin ataman iyi koç yalan yok fenerliyim çokta kupon kazandırdı bana ama şöyle bir şey var ergin atamana verilen kadro kimseye verilmiyor gittiği her takım kadro üst düzey
Bende Galatasaray liyim da oyunu çok geriyor çok seviyorum ama sahada kalması lazım ve dediğin gibi şanslı koç bütçeleri sağlam Pana nin