- 1,417
- 719
- 113
Zortladı ya takım
İnancını kaybetme dostum 🙏🏻Zortladı ya takım
Ee antepliler paradan dolayı ban yiyor zaten ya
Senin paranı gönderdim dolandırmadim ya haklısın Haşim senEe antepliler paradan dolayı ban yiyor zaten ya
Yav sen niye bana atıyorsun parayı kendi hesabından oyna işte ne güzel. Bende 7k vardı hepsini binance attım sanıyordum 5k atmışım 2k kalmış. Nesineden hemen kupon yaptım 6.5k oldu o günHavale yapmıyorum cart curt diyince bastık Baltık ligine
Walla bende aynı maçı oynamsm seninki gelsin istedim nasıpZortladı ya takım
Prensiplerim var benimde aga bazı şeylerden feragat etmek lazım sende kazanmıştın o gün neyse olan oldu sorun değil artıkYav sen niye bana atıyorsun parayı kendi hesabından oyna işte ne güzel. Bende 7k vardı hepsini binance attım sanıyordum 5k atmışım 2k kalmış. Nesineden hemen kupon yaptım 6.5k oldu o gün
Smaç hariç atmazdı Adeem gaza gelmiş o daadem bona 3 luk attı takım rıtım buldu macı alıyor phı turk turke yapar mı bunu xd
Yav paratim falan olsa alayım yapayım. Havale kullanmıyorum ben sigortalı işte çalışmışlığım yok. Banka sana falan sormayabilir ama bana sorar nerden geliyor bu para diye. Bankadan maaş almışlığım yok sen düşün. 3 günde 100k para dönerse sorarlarPrensiplerim var benimde aga bazı şeylerden feragat etmek lazım sende kazanmıştın o gün neyse olan oldu sorun değil artık
Saygı duyarım aga o gün de dedim zorla olucak iş değil diye önümüzdeki maçlara bakicazYav paratim falan olsa alayım yapayım. Havale kullanmıyorum ben sigortalı işte çalışmışlığım yok. Banka sana falan sormayabilir ama bana sorar nerden geliyor bu para diye. Bankadan maaş almışlığım yok sen düşün. 3 günde 100k para dönerse sorarlar
La zorlama değil mesele. Yapabilcek durumda olsam yaparım diyorum yapabilcek durumda değilim. Kripto işinde de binance şerefsizlik yapıyor yapmasa yine alır yatırırım. Bakiyeyi donduruyorlar. Çözdüm ama onu paribudan atınca geçiyor bekletmiyorSaygı duyarım aga o gün de dedim zorla olucak iş değil diye önümüzdeki maçlara bakicaz
Sen havale kullancagin zaman bana pasla ben kullanıyorum aga kafan rahat olurLa zorlama değil mesele. Yapabilcek durumda olsam yaparım diyorum yapabilcek durumda değilim. Kripto işinde de binance şerefsizlik yapıyor yapmasa yine alır yatırırım. Bakiyeyi donduruyorlar. Çözdüm ama onu paribudan atınca geçiyor bekletmiyor
Benimde anlatmaya çalıştığım o sen zaten havale işinde sıkıntı yaşamıyorsun yatırsana güzelce kendin. Ben kripto işini çözdüm artık paribudan globale atarım tık diye geçiyorSen havale kullancagin zaman bana pasla ben kullanıyorum aga kafan rahat olur![]()
Şartlar öyleydi kızdım geçti işte kankaBenimde anlatmaya çalıştığım o sen zaten havale işinde sıkıntı yaşamıyorsun yatırsana güzelce kendin. Ben kripto işini çözdüm artık paribudan globale atarım tık diye geçiyor
Boşuna kızdın ben farkındayım kızdığının zatende. İnat olsun diye almamazlık yapmadım ben onu. Akılsızmıyım 10k alcam kupon tutarsa 3-5k bende alcam niye yapmiyim niye inat ediyim buna. Sen inat ettim sandın o zamanŞartlar öyleydi kızdım geçti işte kanka
Sağlık olsun reis benim 4 lü kupon geldi keşke senin yatrdm kadar olsaydı param 12 k alrdm1 tane adama mac verdıler maxeye thampson ver davıs rezıller flagda maxey veletını costurdular