Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Pokercimusti / Dallas

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.45

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,655
13,894
113
104-108

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,090
9,601
113
Havale yapmıyorum cart curt diyince bastık Baltık ligine
Yav sen niye bana atıyorsun parayı kendi hesabından oyna işte ne güzel. Bende 7k vardı hepsini binance attım sanıyordum 5k atmışım 2k kalmış. Nesineden hemen kupon yaptım 6.5k oldu o gün

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,531
8,131
113
Yav sen niye bana atıyorsun parayı kendi hesabından oyna işte ne güzel. Bende 7k vardı hepsini binance attım sanıyordum 5k atmışım 2k kalmış. Nesineden hemen kupon yaptım 6.5k oldu o gün
Prensiplerim var benimde aga bazı şeylerden feragat etmek lazım sende kazanmıştın o gün neyse olan oldu sorun değil artık

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,090
9,601
113
Prensiplerim var benimde aga bazı şeylerden feragat etmek lazım sende kazanmıştın o gün neyse olan oldu sorun değil artık
Yav paratim falan olsa alayım yapayım. Havale kullanmıyorum ben sigortalı işte çalışmışlığım yok. Banka sana falan sormayabilir ama bana sorar nerden geliyor bu para diye. Bankadan maaş almışlığım yok sen düşün. 3 günde 100k para dönerse sorarlar

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,531
8,131
113
Yav paratim falan olsa alayım yapayım. Havale kullanmıyorum ben sigortalı işte çalışmışlığım yok. Banka sana falan sormayabilir ama bana sorar nerden geliyor bu para diye. Bankadan maaş almışlığım yok sen düşün. 3 günde 100k para dönerse sorarlar
Saygı duyarım aga o gün de dedim zorla olucak iş değil diye önümüzdeki maçlara bakicaz

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,090
9,601
113
Saygı duyarım aga o gün de dedim zorla olucak iş değil diye önümüzdeki maçlara bakicaz
La zorlama değil mesele. Yapabilcek durumda olsam yaparım diyorum yapabilcek durumda değilim. Kripto işinde de binance şerefsizlik yapıyor yapmasa yine alır yatırırım. Bakiyeyi donduruyorlar. Çözdüm ama onu paribudan atınca geçiyor bekletmiyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,531
8,131
113
La zorlama değil mesele. Yapabilcek durumda olsam yaparım diyorum yapabilcek durumda değilim. Kripto işinde de binance şerefsizlik yapıyor yapmasa yine alır yatırırım. Bakiyeyi donduruyorlar. Çözdüm ama onu paribudan atınca geçiyor bekletmiyor
Sen havale kullancagin zaman bana pasla ben kullanıyorum aga kafan rahat olur:)

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,090
9,601
113
Sen havale kullancagin zaman bana pasla ben kullanıyorum aga kafan rahat olur:)
Benimde anlatmaya çalıştığım o sen zaten havale işinde sıkıntı yaşamıyorsun yatırsana güzelce kendin. Ben kripto işini çözdüm artık paribudan globale atarım tık diye geçiyor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,090
9,601
113
Şartlar öyleydi kızdım geçti işte kanka
Boşuna kızdın ben farkındayım kızdığının zatende. İnat olsun diye almamazlık yapmadım ben onu. Akılsızmıyım 10k alcam kupon tutarsa 3-5k bende alcam niye yapmiyim niye inat ediyim buna. Sen inat ettim sandın o zaman

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,417
719
113
1 tane adama mac verdıler maxeye thampson ver davıs rezıller flagda maxey veletını costurdular