- 3,647
- 3,108
- 113
Roll geliyor mu dostumÇok şükür ne 5 sayı geri düşünce 18000 vardı hesapta gittik bastık mal gibi aw
Roll geliyor mu dostumÇok şükür ne 5 sayı geri düşünce 18000 vardı hesapta gittik bastık mal gibi aw
Sabahtan beri roll yapmak istiyorum bugün nedenseSabahtan beri sigarasızlıktan kafayı yicem yemin ederim
bende vay kodu çekecem sabahtandır 500 bulamadımSabahtan beri roll yapmak istiyorum bugün nedense
Tebrikler poftik yaptır oradan bi kaç kişiye rol hadi bakim😉Çok şükür ne 5 sayı geri düşünce 18000 vardı hesapta gittik bastık mal gibi aw
Param olsa da atsam keşkeSabahtan beri roll yapmak istiyorum bugün nedense
660 dan düştüm bende oradabende vay kodu çekecem sabahtandır 500 bulamadım
Ödül alan olursa bu adama sigara alsınSabahtan beri sigarasızlıktan kafayı yicem yemin ederim
bende 1250 yapıp çekim vermeyi denedim red verdi 500 yatır diyo660 dan düştüm bende orada
Söz ödül bana gelirse paylaştıracağım burada takip edenlereÖdül alan olursa bu adama sigara alsın
yine kayıplarda barbuta düştü galiba@Poftikk nerelerdesin
Fifti fifti ozaman dostum 🤣bende 1250 yapıp çekim vermeyi denedim red verdi 500 yatır diyo![]()
Burdan kimseye rol çıkmaz bu kişiye rol parası verilip başarılı olup kimseye dağıtım yapması dağıtım yapacağı kişiler bile bellyken kaçtı simdi 10 ksiiyede rol yaptirsa etiketlendi bendeTebrikler poftik yaptır oradan bi kaç kişiye rol hadi bakim😉
🚬2 kişi sececem gonderecdm dostlar