- 3,526
- 3,070
- 113
Oysss sana kurban ♥Teşekkür ederim dost duygulandım bi an lan ❤
Oysss sana kurban ♥Teşekkür ederim dost duygulandım bi an lan ❤
Bu sefer öyle yapmaz diye düşünüyorum dostum umarım yanılmam 😅2 saat sonra gerekli kisilere ulastim der ya da yarin der 🤣
Bi sigara alacaktık boğazımızda kalmasınBu sefer öyle yapmaz diye düşünüyorum dostum umarım yanılmam 😅
ses verse ses de yokBu sefer öyle yapmaz diye düşünüyorum dostum umarım yanılmam 😅
Sen bu gidisle sigarayi birakirsin bu gun odul modul yok hic bi yerde 🤣Bi sigara alacaktık boğazımızda kalmasın
Sözünde durur ya adam seçeceğim dediSen bu gidisle sigarayi birakirsin bu gun odul modul yok hic bi yerde 🤣
Bekliyoruz dostum bakalımSözünde durur ya adam seçeceğim dedi
Herkes benim gibi sözünün eri değil kıymetimi bilin tak diye saniye de gönderiyorum bak ne insanlar var 🤣😂😂İki gündür @Hakan170 ve ben 350 rol kazandık 2 gündür de @BySwigger ortalıkta yok
2 kişi mi Kazancin daim olsun da hiç verme daha iyi 20 kişi takip etmiş insan 2 kişiye atmaya haya eder2 kişi sececem gonderecdm dostlar
@Barrios dostum bu @BySwigger dan bir haber yok değil mi2 kişi mi Kazancin daim olsun da hiç verme daha iyi 20 kişi takip etmiş insan 2 kişiye atmaya haya eder
Neler neler dağıttık dostum burada zamanında 😊Herkes benim gibi sözünün eri değil kıymetimi bilin tak diye saniye de gönderiyorum bak ne insanlar var 🤣😂😂
Henüz onaylanmadı sürekli mail üzerinde bilgi verilecek diye söylüyormuş destej@Barrios dostum bu @BySwigger dan bir haber yok değil mi
2 kisiye bile atmaz coktan kacti 🤣2 kişi mi Kazancin daim olsun da hiç verme daha iyi 20 kişi takip etmiş insan 2 kişiye atmaya haya eder