Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Pisabet 200 Spin Davetli Özel(200 Spin Aşırı Kolay Çekim)

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
397
83
1742692049910.pngBU MESAJIN AYNISI 1 HAFTA ONCE GELMIS KONTROL EDIYIM DEDIM SITEDEN BONUS TALEPTEN ALDIM 200SPIN 250 ODEDI 200 ODEMEZSE HER ALANDA 200 YAPIP ÇEKEBILIRSINIZ DEDI1 DKDA ODEDI MESAJ GELMEDIYSE UYE OLMAYIN

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
sms var ama hakkınız yok dior

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
yüzüme kapattı boşuna üye olmayın sms varsa bile eklemiyorlar

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Saçmalık hem deneme bonusu diye koymuşlar hem davetli muhabbeti yapıyorlar vasıfsız p*cler

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
9 Şubat 18:11 de sms atmışlar bana da ama davetiyeniz yok diyorlar, çapsızlar

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Bende msj var yine vermedi davet listesine veriliyor otomatik ekleniyor diyor
Siteye giriş yapmadan canlı desteğe bağlan aranma talebi oluşturdum daha aramadılar falan de sonrasında numaranı yaz bonus hakkım varmı bi kontrol eder misiniz de sana promosyonlar kısmından al diyecek kontrol ediyorum bekle falan de sonrasında basıyorum ama hata veriyor eklenmedi de canlı destek ekliyor sonra eğer sms geldiyse

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Siteye giriş yapmadan canlı desteğe bağlan aranma talebi oluşturdum daha aramadılar falan de sonrasında numaranı yaz bonus hakkım varmı bi kontrol eder misiniz de sana promosyonlar kısmından al diyecek kontrol ediyorum bekle falan de sonrasında basıyorum ama hata veriyor eklenmedi de canlı destek ekliyor sonra eğer sms geldiyse
yok direkt sistem otomatik mesajı atıor sonra da sohbetten atıyor

Furkanboyka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
247
20
18
Sedef
05:40
Değerli üyemiz, Şu anda Backoffice ile ilgili küresel bir sorunla karşı karşıya olduğumuzu bildirmek isteriz.Global bir teknik sorun bulunmaktadır. Sağlayıcı konuyla ilgilenmektedir ve mümkün olan en kısa sürede tekrar işlemlerinize sorunsuz devam edilebilecektir.Yaşanılan aksaklık adına yeniden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.