Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Pisabet 200 Spin Davetli Özel(200 Spin Aşırı Kolay Çekim)

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
568
113
Sedef
05:40
Değerli üyemiz, Şu anda Backoffice ile ilgili küresel bir sorunla karşı karşıya olduğumuzu bildirmek isteriz.Global bir teknik sorun bulunmaktadır. Sağlayıcı konuyla ilgilenmektedir ve mümkün olan en kısa sürede tekrar işlemlerinize sorunsuz devam edilebilecektir.Yaşanılan aksaklık adına yeniden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Vay a*k götü boklu dolandırıcı tr sitelere bak sen global sorunlar küreseler sıkıntılar teknik arızalar vayyyy aaa****uğa goyyim

ankarask

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
456
176
43
Ekli dosyayı görüntüle 752443BU MESAJIN AYNISI 1 HAFTA ONCE GELMIS KONTROL EDIYIM DEDIM SITEDEN BONUS TALEPTEN ALDIM 200SPIN 250 ODEDI 200 ODEMEZSE HER ALANDA 200 YAPIP ÇEKEBILIRSINIZ DEDI1 DKDA ODEDI MESAJ GELMEDIYSE UYE OLMAYIN
1 haftadır arama bekliyorum bu siteden nasıl 1 dakkada çekim yaptın anlatsana

Bitiklik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
216
43
Bonus talepten otomatik aldım. Çekim de 10 dk da falan geldi

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
354
113
Bonus talepten otomatik aldım. Çekim de 10 dk da falan geldi
Herhangi bir aff linkinden üye olmadiysaniz bonus talepten almaniz imkansız çünkü hakkın olmadığını soyleyecek ve eklemeyecek. aff linkinden de üye olup burada da konuyu görünce hortlatip insanların üye olup bonus alamamasina neden oluyorsun belki farkında değilsin.

NOT : ARKADAŞLAR BONUS TALEP EKLEME YAPMİYOR BONUS İÇİN UYE OLMAYİNİZ.