- 1,625
- 440
- 83
valla şaka gibisinizTalep sayfası çıkmıyorbi soracaktım kendi ekliyor mu diye çıktım canlıdan 😁
valla şaka gibisinizTalep sayfası çıkmıyorbi soracaktım kendi ekliyor mu diye çıktım canlıdan 😁
ingilizce yaz belki anlarlar ))Kompense ortalığı karıştırdık 300 kişi var dior canlıda 🤣
Kanka bana eklenmedi daha forumda paylaşmadan bende yarim saat uğraştım ve sonuç kaybettim bonus talep ed yenile bekle sayfada biraz geliyor en altta dönüyor diye çıkış yapma yukari kaydır bonusunz basarariyla eklenmiştir diyor Gates swete de gir bak talep eddiyseysen ekleniyor20 dkdir eklenmiyor oyuna da bakıyoruz merak etme, sana eklendi diye herkese eklenmiş olmuyor dert yanıyor insanlar
Talep ete bastım bekliyorum bakalım dönüyor ama eklenmedi dahaKompense ortalığı karıştırdık 300 kişi var dior canlıda 🤣
oyuna bakTalep ete bastım bekliyorum bakalım dönüyor ama eklenmedi daha
oyuna gir eklenmıstırAbi 80 kere talep ettik bonus talepten eklenmiyor
Vaktim Yok hangi oyunlarda ekliyorkioyuna bak
sweet - gatesVaktim Yok hangi oyunlarda ekliyorki
Eklememis bana da30 dakikadir talep ediyorum sayfa yenileyip tekrar talep ediyorum 30 dakika oldu eklemeye yok
Yalanı var o kadar insanın ekledi de yalnlan solicek fazla sürmez zaten kapatırlar deneme bonusunu 1 satteEklenmiyor abi yalan
Nasıl hemen eklendi lan500 yaptım çekeyim mi şartları öğrenebilen varmı??
Sart surt yok direk cek kanka 500 yap cekmis500 yaptım çekeyim mi şartları öğrenebilen varmı??
HarbimiSart surt yok direk cek kanka 500 yap cekmis
Ben talep ete bastım Yuvarlak dönühor bı eklenmedi aq yaHarbimi