- 81
- 11
- 18
Canlımi diyorHAKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN YOK DİYOR AW DELLENDİM
Canlımi diyorHAKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN YOK DİYOR AW DELLENDİM
Bana daha 76 kişi varCanlımi diyor
Valla bonusu gördüm şans işte yüzümüze güldü de çekim yapabildik diyelim ekleme oldu bana spinden 280 küsur cikti bikac tur satın aldım 500 u geçti bakiye 500 çekim verdim dakikalar içinde geldi bende şaşırdımKanka bize hala eklenmiyor bonus felan yaa
Banada talep ten birşey gelmior sadece yuvarlak dönüp duruyorTALEPTE HAKKIN YOK FİYOR AGALAR
Nerde yazıyor la hakkın yok diyeHAKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN YOK DİYOR AW DELLENDİM
tebrikler baskan kısa günün kârıValla bonusu gördüm şans işte yüzümüze güldü de çekim yapabildik diyelim ekleme oldu bana spinden 280 küsur cikti bikac tur satın aldım 500 u geçti bakiye 500 çekim verdim dakikalar içinde geldi bende şaşırdım
YAW BONUS TALEP ET DENerde yazıyor la hakkın yok diye
Nerde yazıyorNerde yazıyor la hakkın yok diye
Aynen eyvallah ilaç gibi gelditebrikler baskan kısa günün kârı
Dönen yerde bekleme sayfayı kapatma yukari kaydır başarıyla bonus eklenmiştir yazar oyuna gir bak gatesle swetteBanada talep ten birşey gelmior sadece yuvarlak dönüp duruyor
Ayenn
Nerde yazıyor
Bence birşey yazmıyor cevap yok yani canlı desteği bekliyorumYAW BONUS TALEP ET DE
bende sadece dönüyor daha her hangi bisey demediDönen yerde bekleme sayfayı kapatma yukari kaydır başarıyla bonus eklenmiştir yazar oyuna gir bak gatesle swette
Canlıda boşa bekleme bonus talep et geç açılıyor onla uğraş kardesim 50 kişiye kadar geliyor canli sonra sil baştan sona atilionBana daha 76 kişi var
Aynisibende sadece dönüyor daha her hangi bisey demedi
Oda aynı frebet ne eklediyse 500 yap direk cekbende frespin talep ettim spor eklendi Mk bonus kuralı 500 yap çek mi?