- 24,020
- 22,459
- 113
Forumun seviyesi yerlerde suan ben size ne diyim bilmiyorum ki
Erho Lose değil dur len pikacu birşeyler deniyor@Daimon burasi lose dost
Lose kanka kimse ban yemesin gereksiz yere gerek yokLose değil dur len
Senın gbı dırekt batmadık holının hemen yemeseydın beaPara varken selam da vermiyon sarı
Uğurlu diye Mamoste rolleri bu konudan yapıyor@Daimon burasi lose dost
Kimse Ban yemez herkes işine gücüne baksınLose kanka kimse ban yemesin gereksiz yere gerek yok
Vay vay vay vay öyle mi oldu sarı senin tuzun kuru tabiSenın gbı dırekt batmadık holının hemen yemeseydın bea
Gönderde bizde deneyelimSenın gbı dırekt batmadık holının hemen yemeseydın bea
@Daimon konu açık kalsın size zahmetBenım konumdan baska yerde tartısın
Ayırdıgımızla son kez denıcem battım zaten abu uzerıme gelmeVay vay vay vay öyle mi oldu sarı senin tuzun kuru tabi
Suan konu kirlendi zaten dost her gün konu açık kalmıyor zaten 1 gün sonra adminler kapatıyor zaten yeni konular açılır artikUğurlu diye Mamoste rolleri bu konudan yapıyor
Sen bu gun yeterince tost oldun hadi isine bak senin yuzunden ban yemek istemiuom bbLan mal dmden senin istediklerinde atsana milletten.😂😂rol bakiyesi yazmışım istemeyenmi var birbirinden.ac köpek seni.olum Sinan bu saatten sonra belanı olucam.heryerde peşindeyim😂yırtık don seni.😂
Kaç paramız varAyırdıgımızla son kez denıcem battım zaten abu uzerıme gelme
Onada adminler karar verir etiket falan yapmayın size zahmetSuan konu kirlendi zaten dost her gün konu açık kalmıyor zaten 1 gün sonra adminler kapatıyor zaten yeni konular açılır artik