- 82,677
- 29,374
- 113
600 kaldı ıkas denıcem @İkasbet Destek neresun 100 fs yıne olacaksa sıtenıze gelcemKaç paramız var
600 kaldı ıkas denıcem @İkasbet Destek neresun 100 fs yıne olacaksa sıtenıze gelcemKaç paramız var
Kaç bet600 kaldı ıkas denıcem @İkasbet Destek neresun 100 fs yıne olacaksa sıtenıze gelcem
Fs olmasada çark kodu al. Dünkü gibi 200 frespin falan çıkarsa iyi olur600 kaldı ıkas denıcem @İkasbet Destek neresun 100 fs yıne olacaksa sıtenıze gelcem
2 den verdıydıKaç bet
Bana fb cıkmıstı 100 fs de gozum varFs olmasada çark kodu al. Dünkü gibi 200 frespin falan çıkarsa iyi olur
Admin dun dedi ya Beşiktaş muhabbet konusu actiginda git bi bak istersen ne demiş ben şuan bu konuda millet gereksiz ban yesin istemiyorum dostum her an konu acilabilir zaten ama suan iki üç kişi bu konu yüzünden ban yesin istemiyorum sadece tek derdim budurOnada adminler karar verir etiket falan yapmayın size zahmet
Olum dilenci sino bundan sonra milletten para dilen bak nasıl rezil etcem seni.gozum üstünde yırtık don sinooo😂😂Sen bu gun yeterince tost oldun hadi isine bak senin yuzunden ban yemek istemiuom bb
Önce sen dene tek at çek sonra bize yardımcı ol bizde deneyelim2 den verdıydı
Biri bunu sksin artik yoksa cok fena yapacam herkese havliuor bu gun allahtan gelip dilendigi dm konusmasi var biri bunu yonetime bildirsinOlum dilenci sino bundan sonra milletten para dilen bak nasıl rezil etcem seni.gozum üstünde yırtık don sinooo😂😂
100 fs olmadan atmam anlasmam lazım admınleÖnce sen dene tek at çek sonra bize yardımcı ol bizde deneyelim
Aynen fs spine girerse falan iyi verirBana fb cıkmıstı 100 fs de gozum var
@İkasbet Destek huhu100 fs olmadan atmam anlasmam lazım admınle
Ortaya çıkarsa anlaşır seninle100 fs olmadan atmam anlasmam lazım admınle
Yav 2 netten nolacak düştün mü o kadar at bıyere atalım 2 adım hadi2 den verdıydı
fs ınce cızgım abu anlayamazsınYav 2 netten nolacak düştün mü o kadar at bıyere atalım 2 adım hadi
Aynen onu çevirmenin tadı başkafs ınce cızgım abu anlayamazsın
Bende düştüm valla 1bete de razıyım suan puahaYav 2 netten nolacak düştün mü o kadar at bıyere atalım 2 adım hadi
Admin gelene kadar sen 500 ü bana at ben yatırıp çark kodu alayım 1.30 a tek atıp çekelim sonra sen alfs ınce cızgım abu anlayamazsın
Masterbetting var 400e 30 spin alırsın 5 liradan aynı şey çevrimi sporda geçerli alalım hadifs ınce cızgım abu anlayamazsın
Pardon 600eMasterbetting var 400e 30 spin alırsın 5 liradan aynı şey çevrimi sporda geçerli alalım hadi