- 19,194
- 8,101
- 113
Geçmiş olsunSon sanıye kacan turnıke djjdjdjd neyse canımız saolsun
Geçmiş olsunSon sanıye kacan turnıke djjdjdjd neyse canımız saolsun
İkasbet dünkü ekleme bonus + sitede iyiydi ama degerlendiremedik. Çark kodundan 200 spin çıktı onuda birşey yapmadık@İkasbet Destek admınım buralardamısın yav
Bir saglam sponsora ihtiyac var kanka puaba@fatihgs1905 gel roll var sigara paran cikar belki sakinlesirsin hvg
Holi ozel acsin kendi kendimize sponsor oluruz 5 tl birakmisim icinde 2500 luk acsin ahhBir saglam sponsora ihtiyac var kanka puaba
Yıne yaparsa aynısından deneyecem bırwzdan haber beklıyorum @İkasbet Destekİkasbet dünkü ekleme bonus + sitede iyiydi ama degerlendiremedik. Çark kodundan 200 spin çıktı onuda birşey yapmadık
Bana da destek olur musun bende denesemYıne yaparsa aynısından deneyecem bırwzdan haber beklıyorum @İkasbet Destek
Lan mal o senin işin.ayni anda 50 rol takip eden.yirtik dondan cıkan sinooo😂😂Yedigin laflar iyi zoruna gitmiş benden😂😂@fatihgs1905 gel roll var sigara paran cikar belki sakinlesirsin hvg
Yapar bence @İkasbet DestekYıne yaparsa aynısından deneyecem bırwzdan haber beklıyorum @İkasbet Destek
500 yatırıma Çark kodu almayı da unutmaYıne yaparsa aynısından deneyecem bırwzdan haber beklıyorum @İkasbet Destek
Dost sinan bizim kırmızı cizgimizdir ona göre puahaLan mal o senin işin.ayni anda 50 rol takip eden.yirtik dondan cıkan sinooo😂😂Yedigin laflar iyi zoruna gitmiş benden😂😂
Yakında gelirsin rolüme ozaman ağzının payını vercem burdan geçinen gereksiz sinoo😂😂
Ula hep boyle diyon hic roll acmiyon hep diyon aç sinan rolume gelme 3 gun once 5k dagittigimda ilk dm atan sensin firildaklik konusunda hakliymis mosuad senin hakkinda 😃Lan mal o senin işin.ayni anda 50 rol takip eden.yirtik dondan cıkan sinooo😂😂Yedigin laflar iyi zoruna gitmiş benden😂😂
Yakında gelirsin rolüme ozaman ağzının payını vercem burdan geçinen gereksiz sinoo😂😂
3 gun once ilk dm atan kendisi ugghgDost sinan bizim kırmızı cizgimizdir ona göre puaha
Onun kırmızı çizgisine😂😂dilenci gelmiş bana rol var diyo.ayni anda 50 rol takip eden yırtık don😂😂Dost sinan bizim kırmızı cizgimizdir ona göre puaha
Fatih yeminlen ben askedeyken aynen senin gibi biri vardı hemen celalenirdi benden başka kimse onu zapt edemezdi puaha seni görünce o aklıma geliyorSino akşam 50 tane rol var.bakalim en hızlı hangisine yazican ekmek paran cikar aç kalma akşam,,😂😂 @sinansrml63
Para varken selam da vermiyon sarıYıne yaparsa aynısından deneyecem bırwzdan haber beklıyorum @İkasbet Destek
Onun kırmızı çizgisine😂😂dilenci gelmiş bana rol var diyo.ayni anda 50 rol takip eden yırtık don😂😂
Olum ben kirkyikda bikere yazarım senjn gibi 7 24 burda dilencilik yapmam.rol açtığımda köpek gibi geliyodun lafı sokunca sesin cikmiyodu.gecen başkasını parasını dagitinca bı g.tnnkalkti senin😂Ula hep boyle diyon hic roll acmiyon hep diyon aç sinan rolume gelme 3 gun once 5k dagittigimda ilk dm atan sensin firildaklik konusunda hakliymis mosuad senin hakkinda 😃