Ondan esinlenerek koydum ismimi zaten Gazide 2. Olmuştu bayramın ilk günü bayramlaşma biter bitmez köyden arabayla Veliefendiye geçmiştim çok üzüldüm önü kapandı geç kaldı 2. OlduPershing diye kaliteli at vardı hep halis abi binerdi . Aynı o at gibi kaliteli adamsın kral
Teşekkür ederim adminim daha iyileri senin olsun
Piano sonata kazanmıştı çok güzel yarış olmuştu. Bende pershingi destekliyordum o gün kısmet işteOndan esinlenerek koydum ismimi zaten Gazide 2. Olmuştu bayramın ilk günü bayramlaşma biter bitmez köyden arabayla Veliefendiye geçmiştim çok üzüldüm önü kapandı geç kaldı 2. Oldu
Piano Sonata sahaya yüreğini koyuyor yola damgasını vuruyor.. koşuyu izleyemiyorum Pershingi o kadar severdim ki 1 ay sonra Başbakanlık kazanıp veda etti geçen yavrusu yarış kazandı oğulları kazanır 1 Gazi.. babası haketmişti çünküPiano sonata kazanmıştı çok güzel yarış olmuştu. Bende pershingi destekliyordum o gün kısmet işte![]()
Maşallah kral her alanda varız 😅Piano Sonata sahaya yüreğini koyuyor yola damgasını vuruyor.. koşuyu izleyemiyorum Pershingi o kadar severdim ki 1 ay sonra Başbakanlık kazanıp veda etti geçen yavrusu yarış kazandı oğulları kazanır 1 Gazi.. babası haketmişti çünkü
Pershing diye kaliteli at vardı hep halis abi binerdi . Aynı o at gibi kaliteli adamsın kral
Özgunhan üzerine at tanimazdim...ayağı kırıldı gençliğinin baharında tohumluga ayırdılar hayvanıOndan esinlenerek koydum ismimi zaten Gazide 2. Olmuştu bayramın ilk günü bayramlaşma biter bitmez köyden arabayla Veliefendiye geçmiştim çok üzüldüm önü kapandı geç kaldı 2. Oldu