Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pershing | Şov

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.87

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
Pershing diye kaliteli at vardı hep halis abi binerdi . Aynı o at gibi kaliteli adamsın kral
Ondan esinlenerek koydum ismimi zaten Gazide 2. Olmuştu bayramın ilk günü bayramlaşma biter bitmez köyden arabayla Veliefendiye geçmiştim çok üzüldüm önü kapandı geç kaldı 2. Oldu

ceset94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
61
28
Ondan esinlenerek koydum ismimi zaten Gazide 2. Olmuştu bayramın ilk günü bayramlaşma biter bitmez köyden arabayla Veliefendiye geçmiştim çok üzüldüm önü kapandı geç kaldı 2. Oldu
Piano sonata kazanmıştı çok güzel yarış olmuştu. Bende pershingi destekliyordum o gün kısmet işte :)

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Valla eleman şovunu yaptı bize de tebrik etmek düşer tebrikler dost..

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
Daha iyileri sizin olsun arkadaşlar amacım maksat maç bulmakta zorlanınca içinize sinen kafanıza yatan maçı bulmanız faydam olursa mutlu olurum

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
Piano sonata kazanmıştı çok güzel yarış olmuştu. Bende pershingi destekliyordum o gün kısmet işte :)
Piano Sonata sahaya yüreğini koyuyor yola damgasını vuruyor.. koşuyu izleyemiyorum Pershingi o kadar severdim ki 1 ay sonra Başbakanlık kazanıp veda etti geçen yavrusu yarış kazandı oğulları kazanır 1 Gazi.. babası haketmişti çünkü

ceset94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
61
28
Piano Sonata sahaya yüreğini koyuyor yola damgasını vuruyor.. koşuyu izleyemiyorum Pershingi o kadar severdim ki 1 ay sonra Başbakanlık kazanıp veda etti geçen yavrusu yarış kazandı oğulları kazanır 1 Gazi.. babası haketmişti çünkü
Maşallah kral her alanda varız 😅

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Pershing diye kaliteli at vardı hep halis abi binerdi . Aynı o at gibi kaliteli adamsın kral
Özgunhan üzerine at tanimazdim...ayağı kırıldı gençliğinin baharında tohumluga ayırdılar hayvanı :)))
Şanslıydı vurulmaktan kurtuldu..
Dikkat et ayağınızı kırmayın ;))
Teprikler bu arada kardeşim...