Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pershing | Şov

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.87

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
Tebrik ederim ama denemelik oynamışsın keşke 100 bassaydın çok güzel olurmuş

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kanka taktik basit zaten sende hırs olmasa şimdiye maldivelerde adacık almıştın
taktik maktik yok, yeni gelin muhabbeti yapıyosun sen, 27 yaşındasın gerçi ama yeni başlamış gibi konuşuyorsun. Yok öyle bir olay yani, ama sen çalışmalarına devam et.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
taktik maktik yok, yeni gelin muhabbeti yapıyosun sen, 27 yaşındasın gerçi ama yeni başlamış gibi konuşuyorsun. Yok öyle bir olay yani, ama sen çalışmalarına devam et.
Var taktik sabırlıca oynamak her gün 1 ya da 2 kupon
Sonraki taktik ise her gün tek maç

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Dün 4.71 oranla tahminlerine önem veren kullanıcılarına kazandıran Pershing bugünüde boş geçmedi 🪄 6.87 oranla takipçilerine bir hediye 🎁 daha verdi 🥳 Akşam gecenin banko kuponu paylaşılacaktır bildirimlerinizi açık bırakmayı unutmayın ✅ Sistemli oynarsanız her zaman olmasada 30 günün 25’inde siz kazanırsınız ✅
Umarım hep beraber nice başarılı kuponlara ✅
Bro dünkü kupon için tebrikler de bi kupon tutturunca kendini eski facebook profilleri gibi Pershing Tips wonn tribine girmene anlam veremedim umarım kazanırsın bol şans..

Dip not: Hızlı giden at..

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
Bro dünkü kupon için tebrikler de bi kupon tutturunca kendini eski facebook profilleri gibi Pershing Tips wonn tribine girmene anlam veremedim umarım kazanırsın bol şans..

Dip not: Hızlı giden at..
Kanka o işin makara tarafı işte maksat ne diyo bu değişik desinler diye hahahaha

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,302
1,404
113
Başıma ne geldiyse 10 senedir sabırsız oynamaktan geldi 2016 yılında 5000-10000tlyi bile tek gecede yiyordum hırs yapıp kafama edeyim ama şu 3-4 aydır düzeldim en kötü 1 k en iyisi 5-6 K günde yeter sonraki hedefim her gün tek maç 1000le başlayıp milyon yapmak