- 2,302
- 1,404
- 113
Kanka taktik basit zaten hırs yapmamak. sende hırs olmasa şimdiye maldivlerde adacık almıştınİş ver bari bize çalışan olalım bu karlı işletmede
Kanka taktik basit zaten hırs yapmamak. sende hırs olmasa şimdiye maldivlerde adacık almıştınİş ver bari bize çalışan olalım bu karlı işletmede
taktik maktik yok, yeni gelin muhabbeti yapıyosun sen, 27 yaşındasın gerçi ama yeni başlamış gibi konuşuyorsun. Yok öyle bir olay yani, ama sen çalışmalarına devam et.Kanka taktik basit zaten sende hırs olmasa şimdiye maldivelerde adacık almıştın
Diğer 50 yi 77 oran üste bastım altı üstü sağlama alayım dedimTebrik ederim ama denemelik oynamışsın keşke 100 bassaydın çok güzel olurmuş
Var taktik sabırlıca oynamak her gün 1 ya da 2 kupontaktik maktik yok, yeni gelin muhabbeti yapıyosun sen, 27 yaşındasın gerçi ama yeni başlamış gibi konuşuyorsun. Yok öyle bir olay yani, ama sen çalışmalarına devam et.
Ah be valla içim acıdı 500 bastığını düşünsene risk birimi derdiler 🤣Diğer 50 yi 77 oran üste bastım altı üstü sağlama alayım dedim![]()
Bro dünkü kupon için tebrikler de bi kupon tutturunca kendini eski facebook profilleri gibi Pershing Tips wonn tribine girmene anlam veremedim umarım kazanırsın bol şans..Dün 4.71 oranla tahminlerine önem veren kullanıcılarına kazandıran Pershing bugünüde boş geçmedi 🪄 6.87 oranla takipçilerine bir hediye 🎁 daha verdi 🥳 Akşam gecenin banko kuponu paylaşılacaktır bildirimlerinizi açık bırakmayı unutmayın ✅ Sistemli oynarsanız her zaman olmasada 30 günün 25’inde siz kazanırsınız ✅
Umarım hep beraber nice başarılı kuponlara ✅
Aksilik kasa az olduğu zamana denk geldiAh be valla içim acıdı 500 bastığını düşünsene risk birimi derdiler 🤣
Kanka o işin makara tarafı işte maksat ne diyo bu değişik desinler diye hahahahaBro dünkü kupon için tebrikler de bi kupon tutturunca kendini eski facebook profilleri gibi Pershing Tips wonn tribine girmene anlam veremedim umarım kazanırsın bol şans..
Dip not: Hızlı giden at..
vay beVar taktik sabırlıca oynamak her gün 1 ya da 2 kupon
Sonraki taktik ise her gün tek maç
Başıma ne geldiyse 10 senedir sabırsız oynamaktan geldi 2016 yılında 5000-10000tlyi bile tek gecede yiyordum hırs yapıp kafama edeyim ama şu 3-4 aydır düzeldim en kötü 1 k en iyisi 5-6 K günde yeter sonraki hedefim her gün tek maç 1000le başlayıp milyon yapmakvay be
Geçen 10 oran yakaladım kombine de nirvanadayım 😃Az önce bende 5 oran yakaladım tahminci uzmani olmaya hak kazandım mi
Uzman demesek daha doğruBen bir tahminci uzmanıyım forumdaki akil insanların ya da maç bulamayıpta kuponumdan maç seçmek isteyenler için paylaşıyorum soranlar oluyor çünkü var mı maç diye
Hayır kazandı bu kuponUzman demesek daha doğru
Hocam kazandı bu kupon 🥳Sağlık olsun dostum
@Daimon kupon kazanmışHocam kazandı bu kupon 🥳
✅ 👏 👏@Daimon kupon kazanmış