Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pershing | Şov

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.87

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
Dün 4.71 oranla tahminlerine önem veren kullanıcılarına kazandıran Pershing bugünüde boş geçmedi 🪄 6.87 oranla takipçilerine bir hediye 🎁 daha verdi 🥳 Akşam gecenin banko kuponu paylaşılacaktır bildirimlerinizi açık bırakmayı unutmayın ✅ Sistemli oynarsanız her zaman olmasada 30 günün 25’inde siz kazanırsınız ✅
Umarım hep beraber nice başarılı kuponlara ✅

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1000₺
Kupon oranı 6.87
Kupon kazancı 6870₺

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Miktarsız paylaşım yasak normalde haberin olsun, bol şans

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
dost at atma sen bilirsin de resim çekerken az alta indiricen akşama atacak kadar uzun iş değil. 1000 lirayı yalandan yazsan nolur yazmasan nolur alt tarafı 1000 TL sen bilirsin.
Doğru diyorsun kanka geceki kupon için dedim ben

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,411
17,319
113
Dün 4.71 oranla tahminlerine önem veren kullanıcılarına kazandıran Pershing bugünüde boş geçmedi 🪄 6.87 oranla takipçilerine bir hediye 🎁 daha verdi 🥳 Akşam gecenin banko kuponu paylaşılacaktır bildirimlerinizi açık bırakmayı unutmayın ✅ Sistemli oynarsanız her zaman olmasada 30 günün 25’inde siz kazanırsınız ✅
Birader ne anlatiyon ya bide uzun uzun yazı yazmışsın şaka gibisiniz ya

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,475
7,784
113
Bol şanslar da. Biz Napalim yani

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Yakalayabilirsin daha iyileri senin olsun ben her gün 1-2 kupon paylaşıyorum sistemli bir şekilde maksat faydam dokunsun soran eden oluyor çünkü. Kumar olarak değil iş olarak görüyorum
İş ver bari bize çalışan olalım bu karlı işletmede

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,475
7,784
113

Ekli dosyalar