O da tuşlu kamerası yok uygulamaları sonradan yüklerim 🤣🤣 yakalanansam 3 gün askerlik uzarmış 🤣Bide eski kullanilmayan hat götür, onu yalandan yakalat zaten askerlik bitiince geri veriolar,ondan sonra detaylı aramiyolar gerçek hattini rahatlikla sokmus olursun, illa askercell almani istiolar yoksa,o da cok kazik oluyo, tel sadece tuşlu istiolar, bence senin dediğinde kabul görmüyor
Bazi arkadaslar android bile sokmuştu zaten, yapan yapıyorO da tuşlu kamerası yok uygulamaları sonradan yüklerim 🤣🤣 yakalanansam 3 gün askerlik uzarmış 🤣
Yok 21 zaten, iki günde yol sayılır 19 a düşerKeşke benimde 21 gün olsaydı 28 gün çok pazarları düşsek izin olmasa eğitim görsekte 21 olsa
Benim Hatay’da bir kız vardı aynı üniversitede okumuştuk rica ederim arka bahçeden atsın bir tane t10 bile olur 🤣🤣Bazi arkadaslar android bile sokmuştu zaten, yapan yapıyor
Maalesef 28 gün…Yok 21 zaten, iki günde yol sayılır 19 a düşer
Sen hangi ile düştünBenim Hatay’da bir kız vardı aynı üniversitede okumuştuk rica ederim arka bahçeden atsın bir tane t10 bile olur 🤣🤣
Bizden sonra kanun degistiyse bişey diyememMaalesef 28 gün…
İskenderunSen hangi ile düştün
2019 da oraya dusenler cok rahattı, ama deprem olayından sonra şartları zorlasmis olabilirİskenderun
Net dusucek zaten, bide ona 3 gün teslim olma muhabbeti de eklenmiştir erkenden teslim olan kekolar oluya yaO zaman benden de 2 düşülsün 26 gün
O kadar gün bile çok geldi yaw, eskiler mahvoluyordur, gidince dedim zaten verdiğim para helal hoş olsun,iyiki bedelli gitmisiz diyeBenim de 21 günlüktü 2 giderken 2 dönerken 4 gün yol süresi düştük toplam 17 gün yapmıştım o bile çok uzun geldi![]()
Valla ne kadar erken olursa o kadar iyi ben aynı ortamda daralıyorum İstanbul’da doğdum büyüdüm oralara alışırım inşallah burda her hafta dışardayızNet dusucek zaten, bide ona 3 gün teslim olma muhabbeti de eklenmiştir erkenden teslim olan kekolar oluya ya
Adım 2 arkadaşlar görmeyenler içinAdım 2