http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Pershing / Kasa 477 Hedef Belirsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Bide eski kullanilmayan hat götür, onu yalandan yakalat zaten askerlik bitiince geri veriolar,ondan sonra detaylı aramiyolar gerçek hattini rahatlikla sokmus olursun, illa askercell almani istiolar yoksa,o da cok kazik oluyo, tel sadece tuşlu istiolar, bence senin dediğinde kabul görmüyor
O da tuşlu kamerası yok uygulamaları sonradan yüklerim 🤣🤣 yakalanansam 3 gün askerlik uzarmış 🤣

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Keşke benimde 21 gün olsaydı 28 gün çok pazarları düşsek izin olmasa eğitim görsekte 21 olsa

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
449
83
Benim de 21 günlüktü 2 giderken 2 dönerken 4 gün yol süresi düştük toplam 17 gün yapmıştım o bile çok uzun geldi :)

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
O zaman benden de 2 düşülsün 26 gün

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Benim de 21 günlüktü 2 giderken 2 dönerken 4 gün yol süresi düştük toplam 17 gün yapmıştım o bile çok uzun geldi :)
O kadar gün bile çok geldi yaw, eskiler mahvoluyordur, gidince dedim zaten verdiğim para helal hoş olsun,iyiki bedelli gitmisiz diye

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Net dusucek zaten, bide ona 3 gün teslim olma muhabbeti de eklenmiştir erkenden teslim olan kekolar oluya ya
Valla ne kadar erken olursa o kadar iyi ben aynı ortamda daralıyorum İstanbul’da doğdum büyüdüm oralara alışırım inşallah burda her hafta dışardayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...