- 2,713
- 1,628
- 113
Adım 1
Ekli dosyalar
-
179.1 KB Görüntüleme: 18
Hedef belirsiz olurmuAdım 1
Allahtan sevgilim yok abi yoksa askerden kaçmaya kalkardım ben içerdeyim o şimdi nerde acaba diyip kafada kurup uzardım 🤣🤣Hedef belirsiz olurmu)
Hedef teskere diyeceksin ddD
Biran önce git gel sevgili edinme su son on gündeAllahtan sevgilim yok abi yoksa askerden kaçmaya kalkardım ben içerdeyim o şimdi nerde acaba diyip kafada kurup uzardım 🤣🤣
Yok la bedellide daha keyifli oluyo, tuşlu telefonla ariyorsun sevdiğini zaman nasil geçiyor anlamiosun onla konusunca, diğer türlü vakit hiç gecmiyoAllahtan sevgilim yok abi yoksa askerden kaçmaya kalkardım ben içerdeyim o şimdi nerde acaba diyip kafada kurup uzardım 🤣🤣
Ben içeri xiomi kamerasız tuşlu akıllı telefon sokmak istiyorum o serbest sanırım roll yaparız geceleriYok la bedellide daha keyifli oluyo, tuşlu telefonla ariyorsun sevdiğini zaman nasil geçiyor anlamiosun onla konusunca, diğer türlü vakit hiç gecmiyo
Abi sen nasıl bir arkadaşsın ya çok merak ettim her konuda varsın maşallahYok la bedellide daha keyifli oluyo, tuşlu telefonla ariyorsun sevdiğini zaman nasil geçiyor anlamiosun onla konusunca, diğer türlü vakit hiç gecmiyo
Bide eski kullanilmayan hat götür, onu yalandan yakalat zaten askerlik bitiince geri veriolar,ondan sonra detaylı aramiyolar gerçek hattini rahatlikla sokmus olursun, illa askercell almani istiolar yoksa,o da cok kazik oluyo, tel sadece tuşlu istiolar, bence senin dediğinde kabul görmüyorBen içeri xiomi kamerasız tuşlu akıllı telefon sokmak istiyorum o serbest sanırım roll yaparız geceleri
Ne ballı şimdiki gençlik..18 ay bitmek bilmezdi..Yok la bedellide daha keyifli oluyo, tuşlu telefonla ariyorsun sevdiğini zaman nasil geçiyor anlamiosun onla konusunca, diğer türlü vakit hiç gecmiyo
Roll için değil sohbet ediyoruzAbi sen nasıl bir arkadaşsın ya çok merak ettim her konuda varsın maşallah![]()
Bol sansAdım 1
Neden kızdın ki seni övdüm aslındaRoll için değil sohbet ediyoruz
Valla 19 günde bile çok ozlemistim ben, varır varmaz ona sarilmistim, o mutluluk tarifszdiNe ballı şimdiki gençlik..18 ay bitmek bilmezdi..
Sevgiliye ulaşmak gök yuzundeki yıldıza ulaşmaktan daha zordu...
Bir jeton varsa en şanslı insan sendin..sıra gelirse vede aradığında sevgilin açarsa telefonu bı alo deyişini duyabilsen tabiki. ....way MK ne ızdırap cekmisiz biz yillarca