http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Pershing / Kasa 477 Hedef Belirsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Yok la bedellide daha keyifli oluyo, tuşlu telefonla ariyorsun sevdiğini zaman nasil geçiyor anlamiosun onla konusunca, diğer türlü vakit hiç gecmiyo
Ben içeri xiomi kamerasız tuşlu akıllı telefon sokmak istiyorum o serbest sanırım roll yaparız geceleri

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Geçen sene Borsa Kaplanı twit atıyordu habire yılbaşında her türlü dümen dönüyor diye yılbaşı geceleri çok tehlikeli oluyor o yüzden hayatta sevgili yapmam askerdeyken istersem aşkımdan öleyim kalsın roll yapıp patlarım daha iyi 🤣🤣

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,253
10,949
113
Yok la bedellide daha keyifli oluyo, tuşlu telefonla ariyorsun sevdiğini zaman nasil geçiyor anlamiosun onla konusunca, diğer türlü vakit hiç gecmiyo
Abi sen nasıl bir arkadaşsın ya çok merak ettim her konuda varsın maşallah:)

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Son 3 kaldı 1.5 dakika var olur herhalde

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Ben içeri xiomi kamerasız tuşlu akıllı telefon sokmak istiyorum o serbest sanırım roll yaparız geceleri
Bide eski kullanilmayan hat götür, onu yalandan yakalat zaten askerlik bitiince geri veriolar,ondan sonra detaylı aramiyolar gerçek hattini rahatlikla sokmus olursun, illa askercell almani istiolar yoksa,o da cok kazik oluyo, tel sadece tuşlu istiolar, bence senin dediğinde kabul görmüyor

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Ne ballı şimdiki gençlik..18 ay bitmek bilmezdi..
Sevgiliye ulaşmak gök yuzundeki yıldıza ulaşmaktan daha zordu...
Bir jeton varsa en şanslı insan sendin..sıra gelirse vede aradığında sevgilin açarsa telefonu bı alo deyişini duyabilsen tabiki. ....way MK ne ızdırap cekmisiz biz yillarca

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
449
83
Bol şanslar bu maçı takip ediyordum 2 kere uzadı maç

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Ne ballı şimdiki gençlik..18 ay bitmek bilmezdi..
Sevgiliye ulaşmak gök yuzundeki yıldıza ulaşmaktan daha zordu...
Bir jeton varsa en şanslı insan sendin..sıra gelirse vede aradığında sevgilin açarsa telefonu bı alo deyişini duyabilsen tabiki. ....way MK ne ızdırap cekmisiz biz yillarca
Valla 19 günde bile çok ozlemistim ben, varır varmaz ona sarilmistim, o mutluluk tarifszdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...