- 103,133
- 58,256
- 113
Bol sans kardes.basligi görünce cemal sandım konu sahibiniGittiği yere kadar gidicem takip yok , yalnızca kuponlarımı paylaşacağım zor hatta imkansız ama 10-15 güne olursa olur. Olmazsa zaten hep olmuyordu der geçeriz
Bol sans kardes.basligi görünce cemal sandım konu sahibiniGittiği yere kadar gidicem takip yok , yalnızca kuponlarımı paylaşacağım zor hatta imkansız ama 10-15 güne olursa olur. Olmazsa zaten hep olmuyordu der geçeriz
Abla geçen sene bir sevgilim vardı ben ayrılayım diye istemediğim ne varsa yaptı mobbingin Allah’ını yaşadım birde yapımada ters istemediğim bir şey diyor kuduruyorum sinirden zor duruyordum 🤣🤣Tek kadınlarda yok suç yani kadından kadına değişir ama şu var erkek gerçekten birsey yapmasa kadın çektirmez bazen hakkeden oluyor ama bazı kadınlarda çok abartıyor genelde bahane üretmek için yapArlar 🙂
Bu da geldiAdım 2
Onun için sana değer verenle hayatını kuracaksın sende değer vermeye başlasan bile hissettirmeyeceksin tabi doğum günü tarzı şeyleri güzelliklerini yapacaksın ama onun haricinde üstüne düşmeyeceksin .Benim bu hayattan öğrendiğim kaçan gerçekten kovalanıyor 👍Abla geçen sene bir sevgilim vardı ben ayrılayım diye istemediğim ne varsa yaptı mobbingin Allah’ını yaşadım birde yapımada ters istemediğim bir şey diyor kuduruyorum sinirden zor duruyordum 🤣🤣
Abla ben beni seveni sevmiyorum ya ben erkeğim kovalayıp elde etmeyi seviyorum ama elde edince de bitiyor zor iş ben sanırım böyle kovalamanın hazzını seviyorumOnun için sana değer verenle hayatını kuracaksın sende değer vermeye başlasan bile hissettirmeyeceksin tabi doğum günü tarzı şeyleri güzelliklerini yapacaksın ama onun haricinde üstüne düşmeyeceksin .Benim bu hayattan öğrendiğim kaçan gerçekten kovalanıyor 👍
O zaman yaşadıklarından emnun olmayı bileceksin 👍☺🙏Abla ben beni seveni sevmiyorum ya ben erkeğim kovalayıp elde etmeyi seviyorum ama elde edince de bitiyor zor iş ben sanırım böyle kovalamanın hazzını seviyorum
O rahatliktan dost az parayibasarken elin titremez@butragueno dost bu arada olunca oluyor 11tl kayıp bonusla geldim ben buraya aynı parayı 1000tlden basarak gitsen 150-200k arası olurdun ama yapı mı desem şeytan mı desem izin vermiyor anca az basınca geliyor
Birazdan baştan başlarız bizde10 15 gun surmez dost![]()
100 TL ile de 60 bin çekmiştim yine tek maç giderek 1 buçuk ay önce.Olmaz diye birşey yok 300 TL ile tek maç tek maç giderek 3.4 gün önce toplamda 80 k çektim 6 saatte yaptım hepsini. Hatta rolling yaparak baya da dağıtım yaptım o gün. Yani olunca oluyor
Oluyor dost Allah seni inandırsan geçen sene üst üste 40 maç bildim 1xbette dökümanları vardır100 TL ile de 60 bin çekmiştim yine tek maç giderek 1 buçuk ay önce.
Madem böyle birşey yapıyon piabella rollingi deneseydin 10 adımda ödülü alırdın belkiOluyor dost Allah seni inandırsan geçen sene üst üste 40 maç bildim 1xbette dökümanları vardır
Var mı hala öyle bitti mi yoksa haberimiz yok ki arada bir bakıyoruz 1xbet harici az bakıyorumMadem böyle birşey yapıyon piabella rollingi deneseydin 10 adımda ödülü alırdın belki
Devam ediyor diye biliyorumVar mı hala öyle bitti mi yoksa haberimiz yok ki arada bir bakıyoruz 1xbet harici az bakıyorum
Bunlarda geldiAdım 3