http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Pershing / Kasa 105 Hedef 50000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Tek kadınlarda yok suç yani kadından kadına değişir ama şu var erkek gerçekten birsey yapmasa kadın çektirmez bazen hakkeden oluyor ama bazı kadınlarda çok abartıyor genelde bahane üretmek için yapArlar 🙂
Abla geçen sene bir sevgilim vardı ben ayrılayım diye istemediğim ne varsa yaptı mobbingin Allah’ını yaşadım birde yapımada ters istemediğim bir şey diyor kuduruyorum sinirden zor duruyordum 🤣🤣

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,979
7,023
113
Abla geçen sene bir sevgilim vardı ben ayrılayım diye istemediğim ne varsa yaptı mobbingin Allah’ını yaşadım birde yapımada ters istemediğim bir şey diyor kuduruyorum sinirden zor duruyordum 🤣🤣
Onun için sana değer verenle hayatını kuracaksın sende değer vermeye başlasan bile hissettirmeyeceksin tabi doğum günü tarzı şeyleri güzelliklerini yapacaksın ama onun haricinde üstüne düşmeyeceksin .Benim bu hayattan öğrendiğim kaçan gerçekten kovalanıyor 👍

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Onun için sana değer verenle hayatını kuracaksın sende değer vermeye başlasan bile hissettirmeyeceksin tabi doğum günü tarzı şeyleri güzelliklerini yapacaksın ama onun haricinde üstüne düşmeyeceksin .Benim bu hayattan öğrendiğim kaçan gerçekten kovalanıyor 👍
Abla ben beni seveni sevmiyorum ya ben erkeğim kovalayıp elde etmeyi seviyorum ama elde edince de bitiyor zor iş ben sanırım böyle kovalamanın hazzını seviyorum

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,979
7,023
113
Abla ben beni seveni sevmiyorum ya ben erkeğim kovalayıp elde etmeyi seviyorum ama elde edince de bitiyor zor iş ben sanırım böyle kovalamanın hazzını seviyorum
O zaman yaşadıklarından emnun olmayı bileceksin 👍☺🙏

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,640
4,290
113
Cemal sandim yanilmisim

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Cemal diyip durmayın abi ben daha yüksek oran oynuyorum 🤣🤣

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,713
1,628
113
Kasa şuan 200 betweende bonus aldım 67tl de 1xbette burdan 2000le çıkıcam

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,382
23,422
113
Olmaz diye birşey yok 300 TL ile tek maç tek maç giderek 3.4 gün önce toplamda 80 k çektim 6 saatte yaptım hepsini. Hatta rolling yaparak baya da dağıtım yaptım o gün. Yani olunca oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...